1.5-2 bin TL'ye Wireless mouse önerisi

Bütçe 2 kdan yukarı çıkmıyorsa Z1 çıkıyors R1 Pro 3 k ya dayanıyorsa scyrox.
agzınıza saglık sadece r1 pro degil onu kaldırın sadece scyrox ekleyin scyrox v8 2600 tl çünkü r1 prodan bi tık daha mantıklı

Agzınıza saglık sadece R1 Pro degil onu kaldırın sadece scyrox ekleyin scyrox V8 2600 TL çünkü R1 Pro'dan bir tık daha mantıklı.

R1 Pro ile aralarında 500 TL fark var. Bütçesi 500 TL çıkmıyorsa R1 Pro alınabilir.

7 sayfa 2 bin TL mouse için ne tartış mısınız? Biz 50-60 bin tl ekran kartı için bu kadar kavga etmiyoruz. Kim kazandı bare?

Arkadaşlar Technopat'ın en büyük sorununu buldum sanırım, mouse seçmek : D
Herkes yaralıymış bu konuda anlaşılan.
Sadece bir öneri istedim gerilmenize gerek yok, keza ben bu fareleri alıp e sporcu olmayacağım : D

7 sayfa 2 bin TL mouse için ne tartış mısınız? Biz 50-60 bin TL ekran kartı için bu kadar kavga etmiyoruz. Kim kazandı bare?

Cevaplamıyor arkadaş kaç kere Darmoshark'ın sorunlarını sordum cevaplamadı. İnput Lag'i sensörden dolayı sanıyor. Yeni sensörlerde çok nadir hatta imkansız gibi bir şey sensörden input lag yapması.
En fazla ne kadar çıkabilirsin?

Razer da 1000Hz rate üstüne çıkmam için ekstra dongle almam gerekmiş, yok daha neler: D

Scrox V6 alacağım sanırım. Bu aksam veririm sparişini. Teşekkürler tüm önerileriniz için : )

Kusurumuza bakmayın hocam, arada böyle gerginlikler oluşabiliyor. Scyrox alın bence İyzico ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…