1.5 ay yaş farkı olan kediler anlaşabilir mi?

umk

Decapat
Yer
Merkez/Bilecik
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Ti 4 GB
16 GB DDR3
1 TB + 240 GB SATA 3" SSD
Lenovo IH81m Anakart
9-9.5 aylık British Shorthair dişi bir kedim var, kendisine bir eş almak istiyorum fakat yaş farkı olursa anlaşabilirler mi emin değilim. Bu konuda bilgili olanlar yardımda bulunabilir mi?

9-9.5 aylık British Shorthair dişi bir kedim var, kendisine bir eş almak istiyorum fakat yaş farkı olursa anlaşabilirler mi emin değilim. Bu konuda bilgili olanlar yardımda bulunabilir mi?
Merhaba 1.5 Yıl mı? Yoksa 1.5 Ay mı? İkisi de sorun teşkil etmez ama 1.5 ay hiç mi hiç sorun olmaz. Birbirlerine alışmaları için sabırlı olman gerekiyor sadece yöntemlerine bakmışsındır. Sorun olmazsa 1 yavruna talibim

İfadeler: umk
Biz ikinci kediyi almıştık, ilk sahiplendiğimiz kedi onu ısırmaya çalıştı hep o yüzden bakamadık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce birbirlerinin kokusuna alıştır, farklı odalarda dursunlar bir süre. Direkt yan yana getirtme.

Teşekkürler

Hayırlısıyla hocam, hâlâ eş arayışındayım

Hocam soru biraz garip olabilir ama. 4 yaşındaki kedi ile olur mu

Kedilerin huyuna göre değişir ama yaklaşık 2 hafta anlaşamazlar. Sonrasında anlaşırlar

Teşekkürler

Hayırlısıyla hocam, hâlâ eş arayışındayım

Hocam soru biraz garip olabilir ama. 4 yaşındaki kedi ile olur mu
Merhaba hocam, o kadar bilgim yok ama abimlerin kedi ailesini anlatıcam belki yardımı olur.
Evlerinde ilk olarak 1 tane 7-8 yaşlarında canavar besliyorlardı sonrasında bir tane dünya tatlısı kedi sahiplendiler genç. Ardından 1 tane de sokaktan yavru sarman ya da sarmal dedikleri turunculu beyazlı alacalı bir kedi sahiplendiler. 2. kedi ile Yavru turuncu çok iyi anlaşıyorlar, Canavar olan hepsini tokatlıyor. Sanırım yaş kedilerde sadece bir rakam.
4 yaşındaki kedi ile 1 yaşındaki genç kedinin çiftleşmesinde teorik olarak bir sorun olmayabilir. Ama birbirlerine karşı o gözle bakacaklar mı anlaşacaklar mı huyları nasıl bunlar daha önemli olabilir. Bu arada her halükarda bir veteriner hekimle görüşmen daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…