1.5 ayda LGS +50 puan yükseltilir mi?

maksywww0202

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben LGS öğrenciyisiyim, önceden bayağı bir temelim vardı, bu sene de düzenli olmasa da çalışıyordum, şu an 1.5 ay kaldı LGS'ye ve puanlarım 380-390 arası çoğunlukla, bu 1.5 aylık zamanda puanımı 440-450 arasına çıkarmam mümkün mü, günde 4 saat 5 saat 6 saat bile çalışabilirim çıkmak mümkünse, nasıl bir yol izlemeliyim? Okuyup yardım edeceklere çok teşekkürler.

15 dk aralarla günlük 3 saat çalış ve yorucu olmayan kitaplar oku bol bol soru çöz yanlışl yaptığın soruların konularına çalış ve 2 deneme yap karma

Şu anda düzenli olarak 470 alan birisiyim ve aynı zamanda ben de LGS öğrencisiyim. Yaklaşık 1 ay önce çalışmaya başlamıştım, başladığım andan itibaren 450'den 470 puana çıkarttım. Yaptığım özel bir şey olmadığını söyleyebilirim. Sadece çalışmaya başladım. Özellikle yardımcı olan bir şey vardı tabii ki, o da denemede çıkan yanlışların hangi konuda olduğuna bakıp o konudan soru çözmek. Ve denemede çıkan yanlışları soruyu anlasan bile -matematik için- o soruyu deftere yaz, şıklarını yaz, çözümünü yaz ve neden yanlış yaptığını yaz. Her soru için tekrarla.

15 dk aralarla günlük 3 saat çalış ve yorucu olmayan kitaplar oku bol bol soru çöz yanlışl yaptığın soruların konularına çalış ve 2 deneme yap karma.

Kitap okunmaz artık bu vakitten sonra. Bu zamana kadar konuların bitmiş, deneme çözmeye başlamış olman lazım aşağı yukarı. Denemedeki yanlışlarına bakarak konulara çalışman lazım.

Ben 2020 de 3 ayda (sadece ilk dönem konuları vardı o sene) 461 e kadar çıkmıştım zor lgs de 400 küsürlerden ama artık 3 4 saat kurtarmayabilir hayatın söz konusu ise eğer yapabildiğin kadar çalış. şuan mezunum yks ye çalışıyorum günde 12.5 saat çalışıyorum buna mecburum senin de öyle olman lazım artık kaç saatse kaç saat. Her şey lise de değil bunu unutma üzülme çok. 461 puan yaptım da ne oldu mezuna kaldım geçen sene yks de.

Düzelir ama bizim düzelir dememizle bırakma, düzenli ve sıkı çalışman lazım yükselmesi için ve eksiğin olduğunu hissettiğin konuların üstüne git.

Matematikteki eksikliklerinizi kapatın derim. Standart sapması yüksek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…