1,5 ayda TYT'de 50 net yapmak mümkün mü?

sonyksbukucu40

Picopat
Arkadaşlar şu an netlerim cidden kötü. 1,5 ayda 50 nete ulaşmam mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik temelin varsa Mert hoca veya Bıyıklı matematikten kampa başla. 1.5x hızında videoları hızlı hızlı izle konuyu anlamaya çalış ardından full soru çöz. Her video için bunu yap.

Türkçe de paragraf çöz, sosyal içinde yardımı olur paragraf çözmenin. Fen de çok konu var, az soru var.

Fende genel olarak çıkan konulara çalış. Fizik (Hareket ve kuvvet, madde ve özellikleri, ısı sıcaklık genleşme), Biyoloji (Hücre ve organeller, canlıların sınıflandırılması, hücre bölünmesi, kalıtım), Kimya (Kimya bilimi, maddenin halleri, kimyasal türler arası etkileşimler)

Hocam peki fene hiç bulaşmasam hedef netlerim; Türkçe: 25 sosyal: 15 mat: 10 net (mat 10 zaten geliyor.)

Ek olarak özel ders alıyorum şuan mat'dan.

Hocam peki fene hiç bulaşmasam hedef netlerim; Türkçe: 25 sosyal: 15 mat: 10 net (mat 10 zaten geliyor.)

Ek olarak özel ders alıyorum şuan mat'dan.
Fen bulaşmasanda olur. Hatta bu kısa sürede daha iyi olur. Tüm netlerini Türkçe, sosyal ve mattan çıkarmalısın. Branş denemesini çöz Türkçeden full.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…