1.5 bin TL bütçeyle alınabilecek en F/P modem nedir?

YaramazMorde

Hectopat
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. İnternetimde 5 GHz'de aldığım hız değerlerini 2.4 GHz'de alamıyorum, çok dengesiz çalışıyor. Müşteri temsilcileriyle tüm denemelerimize rağmen bir şey değişmedi. Ve 5 GHz iyi çalıştığından yola çıkarak demek problem internette değil, 2.4 sağlayıcısında diye karar kıldık. Bir buçuk civarında bir bütçe belirledim. Aşağıya internet değerlerimi bırakacağım. 5 GHz destekli olması hoşuma gider.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-12 210205.png
    59,6 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2025-11-12 210428.png
    46,9 KB · Görüntüleme: 8

Hocam 2.4 GHz de kaç Mbit hız alıyorsun ve ne için 2.4 GHz ağa bağlanmak istiyorsun direk 5 GHz olarak bağlansan daha iyi olmaz mı?

Son düzenleme:
Hocam 2.4 GHz de kaç Mbit hız alıyprsun ve ne için 2.4 GHz ağa bağlanmak istiuorsun direk 5 GHz olarak bağlansan daha iyi olmaz mı?
Bir otuz bir on bir iki... Bir anda yükselip alçalıyor ve sürekli dengesiz. Biraz takıntılıyım herhalde bende. Sadece 5 GHZ kullanmanın ne gibi etkileri olur?

Bir otuz bir on bir iki... Bir anda yükselip alçalıyor ve sürekli dengesiz. Biraz takıntılıyım herhalde bende. Sadece 5 GHz kullanmanın ne gibi etkileri olur?

5 GHz daha stabil bir bağlantı sunar bende bile Wi-Fi 6 router var sadece 5 GHz ağını kullanıyorum 2.4 GHz ağını da evdeki çamaşır makinesi gibi akıllı ev aletlerinin bağlanması için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…