1.5 bin TL bütçeyle Data Frog S13 alınır mı?

Bütçe
1500

Ardabsln

Centipat
Daha fazla  
Gamepad alacağım, bütçem 1000-1500 TL arası.
Aklımda bu gamepad var, alınır mı?

Zamanında aliexpresste falan baya uyguna satılmıştı da 1.5 edecek bir gamepad değil.

Bütçe artarsa Nova 2 lite bakabilirsin.

Bütçe çıkmazsa şu sitedeki kod ile beraber machenike g1 almanı öneririm, 1500 e geliyor kodla beraber.

Gerçi hocam aliexpresste satılan daha çok S80 modeliydi diye hatırlıyorum, dikkat edince fark ettim. Bu model S80 den biraz daha iyi duruyor, uyguna geliyorsa düşünülebilir.

Satıcının kendi sitesinde kargo bedava 1400 tl civarına geliyo o yüzden buna baktım
Nova 2 lite arasında cok bi kalite farkı varmı cok anlamıyorum gamepadden ona göre onu almayı düsüne bilirim

Satıcının kendi sitesinde kargo bedava 1400 tl civarına geliyo o yüzden buna baktım
Nova 2 lite arasında cok bi kalite farkı varmı cok anlamıyorum gamepadden ona göre onu almayı düsüne bilirim
Yani evet kalite anlamında daha iyi bir model Nova 2 lite ama 1800 e satan satıcı ürünü yurt dışından getirten biri yani garanti konusunda size destek olacağını sanmıyorum.
Bütçe 2200 e çıkıyorsa gizala satıcısından alın, en azından resmi satıcı ve garanti konusunda sorun çıkarmayan bir satıcı.

Bütçe o kadar çıkmıyorsa da machenike G1 düşünün derim data frog yerine.

Data frog biraz daha uyguna gelse alın derdim de g1 yakın tutardayken pek de değmez almaya.

Machenike G1 için indirim kodunu biliyor musunuz?

siteye pc den girince gözüktü kod

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…