Hocam bu bütçeye sıfır bulmak çok zor, ikinci el almanız daha iyi olacaktır.1500 bütçem var sıfır veya ikinci el monitör bulabilir misiniz 2. el önerisi verirken dolaptan önerir misiniz? 1.5k yı aşmasın 1.5k zorladım zor.
Hocam peki 2. El dolaptan bulabilirmisinizHocam bu bütçeye sıfır bulmak çok zor, ikinci el almanız daha iyi olacaktır.
Bulurum hocam, bi bakayım.Hocam peki 2. El dolaptan bulabilirmisiniz
Sadece hertz'e bakmak doğru değil.Bulurum hocam, bi bakayım.
Ekranında hafif çizik gibi kırık var, onun dışında bir sorunu yokmuş hocam. 165HZ![]()
İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Sadece hertz'e bakmadım, sadece 165HZ olduğunu belirttim. Bu bütçede daha iyisini bulabilirseniz bekliyorum hocam.Sadece hertz'e bakmak doğru değil.
@ardacanci
Hocam 2000 çokBulurum hocam, bi bakayım.
Ekranında hafif çizik gibi kırık var, onun dışında bir sorunu yokmuş hocam. 165HZ![]()
İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Hocam satıcı ile iletişime geçip pazarlık yapabilirsiniz, belki 1500'e verebilir.Hocam 2000 çok
Rampage markasını beni bir sandalyeye bağlasanız elektrikli şokla çarpıp silahla tehdit etseniz yine tercih etmem. En azından 75 Hertz kaliteli bir paneli olan LG monitörlere bakılabilir. Ekranda soluk renksiz oyun deneyimi görmek istiyorsanız Buyrun rampage monitör.Sadece hertz'e bakmadım, sadece 165HZ olduğunu belirttim. Bu bütçede daha iyisini bulabilirseniz bekliyorum hocam.![]()
Bilinen bir markadan en uygun ve cok eski olmayacak sekilde 60hz monitor bakin. Cok bir fark etmeyecek bu butcede.1500 bütçem var sıfır veya ikinci el monitör bulabilir misiniz 2. el önerisi verirken dolaptan önerir misiniz? 1.5k yı aşmasın 1.5k zorladım zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.