wherwismymnd
Centipat
İyi akşamlar, 1500TL'ye kadar mouse önerisi yapabilir misiniz gecikme yapmayan? ATK markalara baktım ama bilmiyorum sizce ne almalıyım?
İyi akşamlar, 1500TL'ye kadar mouse önerisi yapabilir misiniz gecikme yapmayan? ATK markalara baktım ama bilmiyorum sizce ne almalıyım?
Yanında dongle ile mi geliyor? Kablo takıp kullanabiliyor muyuz?VXE R1 alabilirsin VXE R1 Pro Max'i uzun zamandır kullanıyorum hiçbir şikayetim olmadı alın aldırın.
Yanında dongle ile mi geliyor? Kablo takıp kullanabiliyor muyuz?
Peki kablosu yanında mı geliyor? ATK SKY X1 modeli ile VXE R1 modeli arasında kaldım sizce hangisi?Hayır Dongle'yi ek olarak satın almalısınız şu anda stoklarda yok. Ve evet kablo takıp kullanılabiliyor.
Peki kablosu yanında mı geliyor? ATK sky X1 modeli ile VXE R1 modeli arasında kaldım. Sizce hangisi?
Sağolun hocam. Sanırım VXE R1 SE modelini alacağım.Evet kablosu yanında geliyor. ATK sky X1 hakkında bir bilgim yok araştırabilirsiniz VXE r1'den oldukca memnunum.
VXE R1 SE alınır mı sizce bunun yerine veya avantaj dezavantajları var mı?
VXE R1 SE alınır mı sizce? bunun yerine veya avantaj dezavantajları var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.