1.5 dCi Fluence alınır mı?

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Hasar kayıtsız, sağ ön kapı boyalı, sağ ön çamurluk değişenli, kalan yerleri hatasız, 206.000 Km'de otomatik icon paket Renault Fluence buldum, fiyat olarak pazarlıkla 600 Bin'e anlaştım, siz hocalarımada bir danışayım dedim sizce 1.5 dCi Fluence alınır mı?

Fluence piyasasını bilmemekle motor iyidir ancak km kısmı şüpheli geldi bana. Özellikle motoru gösterip almakta fayda olabilir. Aynı motora sahip bir arac kullanıyorum benzer kmlerde sıkıştırınca bujilerin arıza lambası yanıyor ancak araç 210binlerde bu zamana kadar hiçbir arızasını görmedik sıfır aldık arızası olduysa bile hatırlanmayacak kadar küçük veya uygun fiyatlı arıza olmuş olabilir. Ayrıca yakıt konusunda da verimli.

Megane 4'te enjeksiyon, egzoz emisyon ve start stop sorunlardan çok çektik. Araba arıza lambası yandığında araba çekmiyordu ve motor tekliyordu. Sürekli başımıza geldi.

Son düzenleme:
Megane 4'te enjeksiyon, egzoz emisyon ve start stop sorunlardan çok çektik. Araba arıza lambası yakında çekmiyordu ve motor tekliyordu. Sürekli başımıza geldi.
Megane 4 ile Fluence aynı mı ki?

Sizin araç megane mıydı hocam?
O zaman aracı alıyorum.

Aynı motor ikisi de 1.5 dci 110. Aynı şekilde fluence de vardı aynı sorunlar ondan da çektik.
Araç temiz ama bir sürü kişiye sordum alınır falan dediler siz 2. El mi almıştınız?

İfadeler: lz8
Sizin araç megane mıydı hocam?
O zaman aracı alıyorum.

Araç temiz ama bir sürü kişiye sordum alınır falan dediler siz 2. El mi almıştınız?
Megane şirket aracıydı ondan çok memnun değildik o yüzden ama fluence öyle çok sıkıntı çıkarmıyordu. Bu sıkıntı zaten genel 1.5 dci meganelarda vardı. Biraz şans işi. Fluence de olmayabilir. Ama 1.5 dci süratli motordur. Megane 115lik fluence 110luk veya 90lık motorlar.

110'luk bu bayandan geçmeymiş ya araç temizmiş işte otomatik ya şanzıman iyice baktırmak gerekiyor eğer şanzıman da temizse almayı düşünüyorum.

Hocam dizel biraz şans işi. Şanzımanda sıkıntı olacağını çok zannetmiyorum. Ama fluence gayet iyidir.
Ekspertiz fiyatlarıda uçmuş ya motora baktırsak 5.5 bin falan tutarmış bakalım motora baktırmak şart mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…