1.5 dCi Fluence alınır mı?

220 bin km arabayı kullandık bu dediğim arızalar çıkarsa aldınız başınıza belayı. Bunlar kullanım tecrübesi kulaktan dolma değil. İnternetten de araştırabilirsiniz aynı şekilde. Araba hızlı ve atik sıkıntı yok ama arıza verirse sürekli tekrarlıyor. Fluence de öyle çok arıza vermiyordu ama meganeda artık arabadan soğuttu. Fluence ve megane 1.5 dci aynı motor. O yüzden belli olmaz.

Son düzenleme:
Fluence'in motoru falan sağlamdır fakat araba resmen dökülüyor, sağlam değil.
Hocam icon paket fluenceler gayet, iyi, sağlam ve dolu emsallerine göre. Arabanın motor ve mekaniğinde sıkıntı yoksa mis gibi araba. Önceden baktırmak gerekir. Şans işi tüm arabalarda olduğu gibi. Ama motor ve şanzımanda sıkıntı yoksa ki şanzımanda olacağını zannetmiyorum o zaman alınır. Dediğim sorunlar fluence de olmayabilir ama biz memnunduk araçtan gayet iyi arabadır yani gidişi, yol tutuşu vs. Megane 4 touch paket fluence icon yanında bence teneke gibi kalır çünkü araç makam arabası gibi. 180den sonra bile araba rahat rahat gidiyor.

Hocam dikkat ettim de birkaç defadır, çok sert bir üslubunuz var ve karşı tarafı her defasında bilgisizliğinden suçluyorsunuz. Neden böyle? Fikir alışverişi yapıyoruz, araba işi kumar şans işidir ve o KM de ne sorun çıkartıp çıkarmayacağı belli değil özellikle otomatik şanzıman. Daha açık ve anlaşılır konuşmak varken neden sürekli bu kadar sert bir tavrınız var?

İfadeler: lz8

Fikir alışverişi yapmak farklı bir şey, bu kmdeki araç çöptür bitmiştir alınmaz demek çok farklı şeyler. Bu mantıkla 40 bin km üstü araba almasın kimse. Sonuçta ne sorun çıkartıp çıkarmayacağı belli değil. Bilgisizlikten suçlamıyorum. Teknik olarak hiçbir veri ortaya koymadan, yanlış bilgilerle net konuşulmasından rahatsız oluyorum ve net olarak belirtiyorum. Olay bu.

Sadece KM den alınmaz demedim, Fluence otomatik şanzımanları kronik sorunlu 2016 aşağısı. Tekrar diyorum arızalısı denk gelir mi gelmez mi kimse bilemez ama bence alınacak risk değil yeni şanzıman fiyatları çok pahalı. Bunu yazmıştım önceki mesajımda bu yüzden de alınmayacağını savundum.

Hocam ben pek bulamadım ilanlar da Clio olsa olsa manuel var bir de 1.2 Clio çekişi var mı ki arabanın?
Varsa önerdiğiniz ilan buraya atarsanız iyi olur bir de dediğim arabanın ilanını foruma eklemiştim gözükmesi lazım.

Şanzıman dendiği sıkıntı çıkarabilir duymuştum önceki kullananlarda. Bizimki 2016 modeldi ve çıkmadı.

Otomatiği yok 1.2 atmosferik Clio'nun fakat sizin bütçenize göre ortalama 100-110bin KM'lerde temiz 2-3 parça boyalı bu araba var aşağı yukarı o yüzden önerdim. Çekişi sizi memnun etmeyecektir bunu baştan söyleyeyim ama motorun kronik arızası yok, sanayiyle falan uğraşmazsınız.

Egea almayı düşünüyorum hocam ya daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…