1.5 Fluence dCi Manuel'i alınır mı?

Xrealzy

Centipat
Daha fazla  
Düşündüm taşındım. Otomobil olarak bu modeli seçtim. Joy 1.5 alınır mı sizce? Herhangi bir rahatsızlık verir mi bana?

Rahatlık ve aile için alıcam arabayı

Düşündüm taşındım. Otomobil olarak bu modeli seçtim. Joy 1.5 alınır mı sizce? Herhangi bir rahatsızlık verir mi bana?

Rahatlık ve aile için alacağım arabayı.

Mümkünse joy almayın. 2013 ve üstü touch, touch+ bakın. Motor olarak 1.5dCi bakımlı olduğu sürece güzel sorunsuzdur.

Rahatlık ve aile için alıcam arabayı
1.5 dci Clio öneririm 2014 SportTourer Joy paket tam bir aile arabası 1 depoyla İstanbul Rize yaptık uzun süre kullandık hiç sıkıntı yaratmadı. 3 farklı Fluence kullandım Clio kesinlikle daha kaliteli bir sürüş hissi sunuyor. Joy paket bakmamaya çalışın Touch öneririm. Dediğiniz fiyatlara bulunuyor Joy paket var daha çok ama temiz Touch bulursanız kaçırmayın. Sadece yaşadığımız bir sıkıntı vardı o da çok pahalı bir şey değil Z Rot sürekli kırılıyodu sanırım çok hoyrat kullanırsanız arabayı ince bir parça veya bize öyle denk gelmiş olabilir.

Touch latda şanzıman sıkıntısı yaşanır diyenler var kararsızım joy bana daha ferah geldi.

Bende Fluence alacağım touch touch Plus otomatik düşük km bakın piyasası daha yüksek diğerkilerine göre.

Olabilir doğru

Touch latda şanzıman sıkıntısı yaşanır diyenler var kararsızım joy bana daha ferah geldi.
Hocam benim bildiğim kadariyla joy ve touch sadece paket ve özellikle alakalı sanzimanin değiştiğini sanmıyorum

Renault megane 3 spor tourer bakabilirsiniz gt line fazlasiyla dolu ve guzel bir paketidi

Renault megane 3 spor tourer bakabilirsiniz gt line fazlasiyla dolu ve guzel bir paketidi

Şu an senin yolda bırakmaz dediğin hangisi yakında alacağım bayidende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…