1.5 GB RAM'li sisteme hangi işletim sistemi kurulmalı?

Muhammet 64

Hectopat
Yer
Denizli/Türkiye
Bir tanıdığım var ve format atmamı istedi. İşlemcisi Pentium'muş ama hangisi bilmiyorum. 1.5 GB RAM'i olduğunu söyledi. En hafif Windows sürümü hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tanıdığım var ve format atmamı istedi. İşlemcisi Pentium'muş ama hangisi bilmiyorum. 1.5 GB RAM'i olduğunu söyledi. En hafif Windows sürümü hangisidir?
Windows 7 kurabilirsiniz ya da 8.1 Embedded Industry Pro kurabilirsiniz, ya da illa Windows kurmak istemiyorsanız Linux dağıtımlarını kurabilirsiniz, ben hafif bilgisayarlar için Peppermint'i öneririm.

Eğer ofis programları kullanmayacaksa linux kurun gitsin.

Windows 7 kurabilirsiniz ya da 8.1 Embedded Industry Pro kurabilirsiniz, ya da illa Windows kurmak istemiyorsanız Linux dağıtımlarını kurabilirsiniz, ben hafif bilgisayarlar için Peppermint'i öneririm.
Hiç Linux kurmadım daha önce ve onunla uğraşmak istemiyorum hocam. Ayrıca Windows istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…