irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #11 Müco bey dedi: birde hocam zahmet olmazsa link alabilir miyim? sizinkinide deneyip deneyimimi paylaşacağım hocam belki sosyaldeki arkadaşlarımızın işi görülür. Genişletmek için tıkla... Hakkımda-İletişim aşağıda discord linki var.
Müco bey dedi: birde hocam zahmet olmazsa link alabilir miyim? sizinkinide deneyip deneyimimi paylaşacağım hocam belki sosyaldeki arkadaşlarımızın işi görülür. Genişletmek için tıkla... Hakkımda-İletişim aşağıda discord linki var.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 30 Temmuz 2022 #12 irsuya dedi: Hakkımda-İletişim aşağıda discord linki var. Genişletmek için tıkla... Discord'una neden ulaşmalı ki? İnternet sitesinde indirme linki var zaten.
irsuya dedi: Hakkımda-İletişim aşağıda discord linki var. Genişletmek için tıkla... Discord'una neden ulaşmalı ki? İnternet sitesinde indirme linki var zaten.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #13 xakiran dedi: Discord'una neden ulaşmalı ki? İnternet sitesinde indirme linki var zaten. Genişletmek için tıkla... Toolbox konusunda sorun yaşayabilirsiniz anında yardımcı oluyorlar Discord'da.
xakiran dedi: Discord'una neden ulaşmalı ki? İnternet sitesinde indirme linki var zaten. Genişletmek için tıkla... Toolbox konusunda sorun yaşayabilirsiniz anında yardımcı oluyorlar Discord'da.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #14 Windows 7 home premium X32 kur. Ama bence biraz ram takviyesi yap. 4 GB ram yap Windows 10 kur.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 30 Temmuz 2022 #15 irsuya dedi: irsuya dedi: Toolbox konusunda sorun yaşayabilirsiniz anında yardımcı oluyorlar Discord'da. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim 32 Bit
irsuya dedi: irsuya dedi: Toolbox konusunda sorun yaşayabilirsiniz anında yardımcı oluyorlar Discord'da. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim 32 Bit
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 30 Temmuz 2022 #16 Coderman128 dedi: Windows 7 home premium X32 kur. Ama bence biraz ram takviyesi yap. 4 GB ram yap Windows 10 kur. Genişletmek için tıkla... RAM takviyesi yaptığında bile bu işlemci için Windows 10 ağır kalacaktır. Güncel Intel Celeron işlemciler için de ağır kalıyor.
Coderman128 dedi: Windows 7 home premium X32 kur. Ama bence biraz ram takviyesi yap. 4 GB ram yap Windows 10 kur. Genişletmek için tıkla... RAM takviyesi yaptığında bile bu işlemci için Windows 10 ağır kalacaktır. Güncel Intel Celeron işlemciler için de ağır kalıyor.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 30 Temmuz 2022 #17 Coderman128 dedi: Windows 7 Home Premium X32 kur. Ama bence biraz RAM takviyesi yap. 4 GB RAM yap Windows 10 kur. Genişletmek için tıkla... AIDA64 İle baktım en fazla 2 GB yazıyor. Tek yuvaya mı yoksa iki yuvaya mı en fazla 2 GB RAM olabilir? xakiran dedi: Windows XP zamanında bilgisayarı Windows 7'yi kaldırmayan kişiler için yayınlanmıştı. Yine de daha güncel ve daha modern bir Windows kullanmak istiyorsanız Windows 8.1'i de deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ikilemdeyim WD 7 Ultimate Lite mı yoksa bu mu bana arayüz falan fark etmez performans önemli.
Coderman128 dedi: Windows 7 Home Premium X32 kur. Ama bence biraz RAM takviyesi yap. 4 GB RAM yap Windows 10 kur. Genişletmek için tıkla... AIDA64 İle baktım en fazla 2 GB yazıyor. Tek yuvaya mı yoksa iki yuvaya mı en fazla 2 GB RAM olabilir? xakiran dedi: Windows XP zamanında bilgisayarı Windows 7'yi kaldırmayan kişiler için yayınlanmıştı. Yine de daha güncel ve daha modern bir Windows kullanmak istiyorsanız Windows 8.1'i de deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ikilemdeyim WD 7 Ultimate Lite mı yoksa bu mu bana arayüz falan fark etmez performans önemli.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 30 Temmuz 2022 #18 Müco bey dedi: AIDA64 İle baktım en fazla 2 GB yazıyor. Tek yuvaya mı yoksa iki yuvaya mı en fazla 2 GB RAM olabilir? Hocam şimdi ikilemdeyim WD 7 Ultimate Lite mı yoksa bu mu bana arayüz falan fark etmez performans önemli. Genişletmek için tıkla... Bence Windows 7 Starter. Güvenlik açısından ne olduğu bilinmeyen ISO dosyalarını indirmek doğru değil.
Müco bey dedi: AIDA64 İle baktım en fazla 2 GB yazıyor. Tek yuvaya mı yoksa iki yuvaya mı en fazla 2 GB RAM olabilir? Hocam şimdi ikilemdeyim WD 7 Ultimate Lite mı yoksa bu mu bana arayüz falan fark etmez performans önemli. Genişletmek için tıkla... Bence Windows 7 Starter. Güvenlik açısından ne olduğu bilinmeyen ISO dosyalarını indirmek doğru değil.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #19 Müco bey dedi: Hocam sistemim 32 Bit Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 30 Temmuz 2022 #20 irsuya dedi: Herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim.