tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 11 Eylül 2021 #21 RUSHTOB dedi: Yok basbaya 2 katlı Fatih'in en işlek caddelerinin birinde. Hatta 4.5 ama 5 dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz pide kır pidesidir büyük ihtimalle.
RUSHTOB dedi: Yok basbaya 2 katlı Fatih'in en işlek caddelerinin birinde. Hatta 4.5 ama 5 dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz pide kır pidesidir büyük ihtimalle.
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #22 RUSHTOB dedi: Turgut Özal Millet Caddesi. Genişletmek için tıkla... Biliyorum orayı hocam. Geçtiğim bir yer. Ama hiç pideci görmemiştim.
RUSHTOB dedi: Turgut Özal Millet Caddesi. Genişletmek için tıkla... Biliyorum orayı hocam. Geçtiğim bir yer. Ama hiç pideci görmemiştim.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 11 Eylül 2021 #23 parker26strike dedi: İnsan eti olsa daha pahalı olur. Tadının verdiği eşsiz zevki hiçbir hayvan eti vermez. Genişletmek için tıkla... O kıyma eşekten çıkmıyorsa neyim
parker26strike dedi: İnsan eti olsa daha pahalı olur. Tadının verdiği eşsiz zevki hiçbir hayvan eti vermez. Genişletmek için tıkla... O kıyma eşekten çıkmıyorsa neyim
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.475 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #24 Üç büyük şehirde 20 TL gibi fiyatlara et döner ve pide bulmak artık çok zor, bulsanız bile kalitesi tartışılır.
Üç büyük şehirde 20 TL gibi fiyatlara et döner ve pide bulmak artık çok zor, bulsanız bile kalitesi tartışılır.
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #25 KenshiPochita dedi: O kıyma eşekten çıkmıyorsa neyim Genişletmek için tıkla... Eşek haram değilmiş galiba hocam. Bizim köyde yiyorlardı Mardin'de. KRALCAN dedi: Üç büyük şehirde 20 TL gibi fiyatlara et döner ve pide bulmak artık çok zor, bulsanız bile kalitesi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Bir Adana dürüm 20 TL olmuş.
KenshiPochita dedi: O kıyma eşekten çıkmıyorsa neyim Genişletmek için tıkla... Eşek haram değilmiş galiba hocam. Bizim köyde yiyorlardı Mardin'de. KRALCAN dedi: Üç büyük şehirde 20 TL gibi fiyatlara et döner ve pide bulmak artık çok zor, bulsanız bile kalitesi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Bir Adana dürüm 20 TL olmuş.
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #26 Arkadaşlar bence daha çok kıymali pidenin fiyatından bahsedelim. Ortalama 1.5 porsiyon 20 TL tutar mahalle börekcisinde diğer markalaşmışlarda 25 30. Pidemden bahsetmiyorum ucuz olduğu kadar güven vermiyor aslında hepsi vermiyorda.
Arkadaşlar bence daha çok kıymali pidenin fiyatından bahsedelim. Ortalama 1.5 porsiyon 20 TL tutar mahalle börekcisinde diğer markalaşmışlarda 25 30. Pidemden bahsetmiyorum ucuz olduğu kadar güven vermiyor aslında hepsi vermiyorda.
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Eylül 2021 #27 Harleen dedi: 1/5 kıymalı pide 33TL. Sizce fazla mı bu fiyat? Yer Ankara. Genişletmek için tıkla... Ankara'nın neresinde olduğuna bağlı. Çankaya taraflarındaysan normal. Keçiören, Pursak'lar tarafında isen kazık.
Harleen dedi: 1/5 kıymalı pide 33TL. Sizce fazla mı bu fiyat? Yer Ankara. Genişletmek için tıkla... Ankara'nın neresinde olduğuna bağlı. Çankaya taraflarındaysan normal. Keçiören, Pursak'lar tarafında isen kazık.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.485 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #28 botstepz dedi: Ankara'nın neresinde olduğuna bağlı. Çankaya taraflarındaysan normal. Keçiören, Pursak'lar tarafında isen kazık. Genişletmek için tıkla... Eryaman dostum.
botstepz dedi: Ankara'nın neresinde olduğuna bağlı. Çankaya taraflarındaysan normal. Keçiören, Pursak'lar tarafında isen kazık. Genişletmek için tıkla... Eryaman dostum.
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #29 botstepz dedi: Ankara'nın neresinde olduğuna bağlı. Çankaya taraflarındaysan normal. Keçiören, Pursak'lar tarafında isen kazık. Genişletmek için tıkla... Yerine göre kalite mi değişiyor hocam?
botstepz dedi: Ankara'nın neresinde olduğuna bağlı. Çankaya taraflarındaysan normal. Keçiören, Pursak'lar tarafında isen kazık. Genişletmek için tıkla... Yerine göre kalite mi değişiyor hocam?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Eylül 2021 #30 parker26strike dedi: Biliyorum orayı hocam. Geçtiğim bir yer. Ama hiç pideci görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Kır Pidesinden bahsetmiyor muyuz? Ben börekçiden bahsediyorum. Eğer normal kıymalı pideyse normal. Random atmamak için zor duruyorum.
parker26strike dedi: Biliyorum orayı hocam. Geçtiğim bir yer. Ama hiç pideci görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Kır Pidesinden bahsetmiyor muyuz? Ben börekçiden bahsediyorum. Eğer normal kıymalı pideyse normal. Random atmamak için zor duruyorum.