1.5 milyon sırlama ile nereler yazılabilir?

erhan7472

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben tercih yapmakta zorlanıyorum.
Sınav sıralamam 1.5m 252 de puanım var. Bu puana bir üniversite çıkar mı?
Çıkarsa hangi bölümler mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenli çalışabileceksen bir yıl daha hazırlanmanı tavsiye ederim, yazıcam diyorsan da illaki bir bölüm bulursun.

Kötü yerler çıkar demote bir espri olarak terörist bile olmazsınız mezuna bırakın.

Elbette üniversite çıkar ama yine de iyi uni'de okumak lazım.

Hocam inanın o puanla ücra bir yerde, apartmandan bozma, eğitimin esamesinin dahi okunmadığı bir üniversitede, hayatınızın sonuna kadar ben neden bu bölümü okudum diyerek pişmanlık duyacağınız, geçen senelerinize acıyarak isyan edeceğiniz bir bölüme girmek yerine, 1 sene daha hazırlanıp çaba göstererek, nispeten daha düzgün kararlar alabileceğinizi ve bu kararların hayatınızı etkileyebilecek düzeyde olduğunu düşünerek hareket etmenizi rica ediyorum.

Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde okuyanlar bile iş bulmakta zorluk çektiği oluyor bölümden bölüme. Mezuna kalın derim.

Mezuna bırakma şansım yok yazmak zorundayım diyorsan 4 yılını heba edersin.Ömrün boyu pişman olursun.Mezuna bırakıp bir sene daha denemek istemiyorsan bir iş ögren 4 senede işi ögrenirsin elinde meslegin olur. 1.5 milyon sıralama ile yazdıgın yerden iş imkanı beklemek yanlış olur.Şansın varsa bir sene daha çalış eminim ki düzenli çalışırsan emek verirsen olmayacak iş yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…