Hocam ben Civic alirdim, Fransiz secenekler de guzel ama ben o fiyatlari etmediklerini dusunuyorum ama gorunusler mukemmel. Biraz km yuksek olsun daha premium derseniz SuperB.Peki hocam sonuç olarak ne almalıyım.
Butce 1.8 milyon tl degil hocam arkadasin, 2. konuya gelirsek dediginiz arabalarin cogu yuksek kmli araclar, biz daha sifira yakin temiz arabalar almasi icin oneriyoruz. 7-8 senelik insignia'dan 508, gecmek attan inip esege binmekte degildir. Bu dusuk butce ile bmw mercedes sevdasi ne oluyor anlamiyorum. 1.5 milyon tlye temiz F30 bulamazsiniz. O parayi etmez dediginiz araclar 5-10 sene sanayiye ugramaz, dediginiz arabalarin cogu aldiktan sonra ugramaya baslar.1.8 Milyon Tl bütçe ile Cherry, Civic, Corolla önerenler görüyorum. Teknoloji forumu ve yaş kitlesi küçük olunca durum mâlum.
Bu arabaları bu fiyatlara almayı geçtim, İnsignia'dan yani D segmentten C segmente düşüş olacak ki hiç akıl kârı değil. Yanlış anlaşılmasın arabalar güzel ancak bu paralara değmez. Attan inip eşşeğe binmeye gerek yok.
Önerilere gelince bu bütçe aralığında güzel araçlar var. W205 kasa C180 AMG, BMW F30 320D Edition M Sport, 1.5 TSİ motorlu Passat İmpression, Tiguan R-line biraz zorlanırsa G20 320İ First Edition, 2021 ve üstü yeni kasa Audi A3 Sedan 35 TFSİ alınabilir.
Sana önerdiğim araçların tümü kendi içlerinde en dolu donanımlarla geliyorlar ve bilinen kronikleri de yok. (BMW'ye laf edecekler için şimdiden söyleyeyim F30'da 320D önerdim iED değil. Pejo motoru değil 2 litrelik dizel safkan Bmw motoru var) Çoğunu 80.000 gibi düşük kilometrede ve 2017-18 gibi yüksek yılda hatasız boyasız tramersiz alabilirsin. Bu bütçede lokal baya hariç kazalı araba da alma.
Arkadaşlar, 7 yıldır Insignia kullanıyoruz ve artık yeni bir arabaya geçme kararı aldık. Maksimum 1.8 milyon TL'ye kadar çıkabiliriz. Başlarda Omoda 5 düşündüm ama Çin malı olduğu için kararsız kaldım. Bu bütçeye en iyi F/P aracı ne alabiliriz?
1.8 milyon TL bütçe ile Cherry, Civic, Corolla önerenler görüyorum. Teknoloji forumu ve yaş kitlesi küçük olunca durum mâlum.
Bu arabaları bu fiyatlara almayı geçtim, Insignia'dan yani D segmentten C segmente düşüş olacak ki hiç akıl kârı değil. Yanlış anlaşılmasın arabalar güzel ancak bu paralara değmez. Attan inip eşeğe binmeye gerek yok.
Önerilere gelince bu bütçe aralığında güzel araçlar var. W205 kasa C180 AMG, BMW F30 320d Edition m Sport, 1.5 TSI motorlu Passat impression, Tiguan r-line biraz zorlanırsa G20 320i first Edition, 2021 ve üstü yeni kasa Audi A3 sedan 35 TFSI alınabilir.
Sana önerdiğim araçların tümü kendi içlerinde en dolu donanımlarla geliyorlar ve bilinen kronikleri de yok. (BMW'ye laf edecekler için şimdiden söyleyeyim F30'da 320d önerdim ied değil. Peugeot motoru değil 2 litrelik dizel safkan BMW motoru var) çoğunu 80.000 gibi düşük kilometrede ve 2017-18 gibi yüksek yılda hatasız boyasız tramersiz alabilirsin. Bu bütçede lokal bayağı hariç kazalı araba da alma.
O da sizin fikriniz saygi duyuyorum ama 1.5 milyona alinan bmw f30'un arada sanayiye ugrama olasiligi yuksek.Bahsettiğin araçlar almak hiç akıl kaarı değil kusura bakma.
O da sizin fikriniz saygi duyuyorum ama 1.5 milyona alinan BMW F30'un arada sanayiye ugrama olasiligi yuksek.
Bütçe 1.5 olduğunu biliyorum ancak 1.8'e kadar çıkabiliriz demiş, ondan böyle yazdım. Bu fiyatlara da her türlü aracın temizi çok rahat bulunur merak etme. Bak sana şunu da söyleyeyim, bizde Corolla var ancak şuan yağ yaktığı için satıyoruz. İlk sahibiyiz zamanında sıfır aldık servis bakımlı 17 Dizel model 80 binde bile değil. Arkadaşımda 3008 var onlarda arabalarını motorundan kaynaklı problem nedeniyle şuan XC40 ile takas edecekler. 2-3 kez de serviste tamir ettirdiler. Demek istediğim ister sıfır olsun ister ikinci el bunlar şans işi ve temizini alırsan sıkıntı çıkarmaz. Attığım araçların hepsi de ikinci elde sana değer kaybettirmeyecek araçlar. Yakınına vardığında belli bir ağırlığı ve duruşu olan araçlar. Tercih konu sahibinin, 5-10 dk'lık ufak bir Sahibinden araştırmasıyla zaten hangi kondisyonda nasıl araçların alınabileceğini kendisi farkeder. O kadar araç önerdim üstüne açıklama yaptım hala oradaki BMW yazısına takılmışlar, tutturmuşlar bi BMW'ye salla babam salla. Al temizini bin sonra bak bakalım bir daha Corolla'ya binesin geliyor mu?Butce 1.8 milyon tl degil hocam arkadasin, 2. konuya gelirsek dediginiz arabalarin cogu yuksek kmli araclar, biz daha sifira yakin temiz arabalar almasi icin oneriyoruz. 7-8 senelik insignia'dan 508, gecmek attan inip esege binmekte degildir. Bu bmw mercedes sevdasi ne oluyor anlamiyorum. 1.5 milyon tlye temiz F30 bulamazsiniz. O parayi etmez dediginiz araclar 5-10 sene sanayiye ugramaz, dediginiz arabalarin cogu aldiktan sonra ugramaya baslar.
Bütçe 1.5 olduğunu biliyorum ancak 1.8'e kadar çıkabiliriz demiş, ondan böyle yazdım. Bu fiyatlara da her türlü aracın temizi çok rahat bulunur merak etme. Bak sana şunu da söyleyeyim, bizde Corolla var ancak şu an yağ yaktığı için satıyoruz. İlk sahibiyiz zamanında sıfır aldık servis bakımlı 17 model 80 binde bile değil. Arkadaşımda 3008 var onlarda arabalarını motorundan kaynaklı problem nedeniyle şu an XC40 ile takas edecekler. 2-3 kez de serviste tamir ettirdiler. Demek istediğim ister sıfır olsun ister ikinci el bunlar şans işi ve temizini alırsan sıkıntı çıkarmaz. Attığım araçların hepsi de ikinci elde sana değer kaybettirmeyecek araçlar. Yakınına vardığında belli bir ağırlığı ve duruşu olan araçlar. Tercih konu sahibinin, 5-10 Dk'lık ufak bir sahibinden araştırmasıyla zaten hangi kondisyonda nasıl araçların alınabileceğini kendisi fark eder.
Bmw sevmedigim halde Bmw'ye sallamak cok buyuk saygisizlik olur ama Alman araclari dedigimiz araclar cok kaliteliler fakat sorunsuz araba degiller. F30'un en ufak bir masrafi bile ciddi bas agritabilir. Ben o yuzden her zaman temiz arac tarafindaym. Elbette Bmw, Mercedes cok farkli seviye haklisiniz ama ulkemizde parcalari ciddi para ve sorunsuz arabalar degiller.Bütçe 1.5 olduğunu biliyorum ancak 1.8'e kadar çıkabiliriz demiş, ondan böyle yazdım. Bu fiyatlara da her türlü aracın temizi çok rahat bulunur merak etme. Bak sana şunu da söyleyeyim, bizde Corolla var ancak şuan yağ yaktığı için satıyoruz. İlk sahibiyiz zamanında sıfır aldık servis bakımlı 17 Dizel model 80 binde bile değil. Arkadaşımda 3008 var onlarda arabalarını motorundan kaynaklı problem nedeniyle şuan XC40 ile takas edecekler. 2-3 kez de serviste tamir ettirdiler. Demek istediğim ister sıfır olsun ister ikinci el bunlar şans işi ve temizini alırsan sıkıntı çıkarmaz. Attığım araçların hepsi de ikinci elde sana değer kaybettirmeyecek araçlar. Yakınına vardığında belli bir ağırlığı ve duruşu olan araçlar. Tercih konu sahibinin, 5-10 dk'lık ufak bir Sahibinden araştırmasıyla zaten hangi kondisyonda nasıl araçların alınabileceğini kendisi farkeder. O kadar araç önerdim üstüne açıklama yaptım hala oradaki BMW yazısına takılmışlar, tutturmuşlar bi BMW'ye salla babam salla. Al temizini bin sonra bak bakalım bir daha Corolla'ya binesin geliyor mu?
Hocam bu arada butce 1.8e cikabiliyorsa Cupra Formentor tek gecerim sifir dusunurseniz, bayii indirimleri ile dusuyor oralara.Hocam bunların 180HP'lik olanları hakkında ne düşünüyorsunuz.