1.5 milyon TL araba önerisi

Suv veya sedan karışık mı arıyorsunuz?
Tam olarak öyle detaylı bilgilere vakıf değilim.

Peugeot 3008 olur mu?
Daha çok sizlerin bilgi sağlamanız için konu açmıştım, pek bilgim yok. Fakat tipi istenilene yakın gibi, ama başka bir arkadaş önermemiş.

2. el Cupra Formentor-Leon, Golf 8 R line, Opel Grandland, Peugot 408, Opel Insignia(Şahsi favorim) düşünebilirsiniz.
2. El düşünülmüyor ama teşekkür ederim.

Reis en kötü e90 alır, sıfırdan motor yapar, hor kullanılmazsa uzun süre götürur bence.
Böyle bir bilgiye sahip değilim.

3008 neden önermezsiniz? Dacia Duster nasıldır? Bu önerdiklerinizden başka yok mu?

Teslada vs. tamir, bakım, parça sıkıntısı çekip çekmeyeceğimi nasıl anlarım?

Son düzenleme:

3008 neden onermem, cunku fiyati yuksek sifirlarinin ve o parayi etmiyor. Peugeot eskiden ic mekan kalitesizligiye konusuluyordu amblem falan degistirince dis gorunum konusunda bayağı iyi oldu ama bence hala ic mekani kalitesiz, verilen paraya gore kalitesiz desem daha dogru olur. Dacia duster derseniz yeni duster hybrid oldugu icin bence biraz fiyatlari yuksek ama o arabadan cok kalite beklentisi icinde olmamaniz lazim bu fiyatlara vergisi dusuk tek arazi odakli araba diyebilirim. Diger modeller de araziye girer ama Duster'i daha rahat sokarsiniz. Baska oneri olarak 3008 yerine kesinlikle austral oneririm, ikisine de oturdugunuzda Austral'in daha kaliteli oldugunu anlayabiliyorsunuz zaten, ikinci olarak 2 milyon butceye cikilirsa qashqai oneririm, ucuncu ve en cok onerdigim cupra formentor olur ama dedigim gibi bu arabalari araziye sokarken biraz uzulebilirsiniz. Vergi durumu sorun degilse 2 milyon civarina ikinci el ama sifira yakin Ranger bulunabilir diye dusunuyorum. Tesla konusuna gelirsek 2 milyon bütçe verseniz dusunecegim arabalardan biridir, ic mekan kalitesi dusukte olsa teknolojikligi ile verdiginiz parayi fazlasiyla geri aldiginiz bir araba. Kisaca ozetlersek arazi odakli olmasi onemliyse duster, ama cok ciddi araziye sokmam toprak yolda falan anca derseniz cupra formentor ve Tesla en cok onerdigim ikili olur.

Son düzenleme:

Sıfır düşünüyorsanız Seat, Skoda, Toyota, Hyundai, Renault marka otomobillere bakabilirsiniz.

Tekrardan Selamünaleyküm, şu anda teslanın videolarını izliyorum, yorumlarda olsun, videoyu çekenler olsun arabanın konforuna kötü diyenler var. Bazıları bayağı kötülemiş, çok sert olduğunu vs. söylemiş, bazıları yandaki bel desteklerinden rahatsız olmuş, sizin bu konudaki görüşünüz nedir?

Opsiyon jant alanlarda genelde duydum onu hocam.

@nwc00 tam olarak ne duydunuz? Koltuk konforu hakkında bir bilginiz var mı? Direksiyonu sert diyenler de var, bilginiz var mı? Direksiyonun sert / yumuşak olması neyi etkiler? Nasıl olmalıdır?

@nwc00 tam olarak ne duydunuz? Koltuk konforu hakkında bir bilginiz var mı? Direksiyonu sert diyenler de var, bilginiz var mı? Direksiyonun sert / yumuşak olması neyi etkiler? Nasıl olmalıdır?

Direksiyonun fazla yumusak olmasi da iyi degil, fazla sert olmasi da iyi degil, gidilen hiza uygun olmasi gerekiyor ve araba onu kendisi ayarliyor. Konfor konusunda opsiyon jant alanlar icin sikayetler duydum cok sert oluyor diye ama abartilacak bir konforsuzluk olacagini sanmiyorum. Benim gozumde o aracin tek eksisi biraz malzeme kalitesi onu da teknolojisi kapatiyor bence. 1.8 milyona kadar butce verilse bana kesinlikle seceneklerimden birisi olurdu. Genel olarak sifir rakiplerinin cogundan iyi oldugunu dusunuyorum. Bir diger eksisi de batarya degisiminden dolayi uzun vadede ikinci elde fiyatlarinin biraz dusmesi, bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…