1.5 milyon TL araç önerisi

Yuksek hizlari zayif, sorunsuzluk konusundan muazzam ama konu sahibinin isteklerine uyumsuz bir oneri bence.
220 görmüştüm arabayla ancak konu sahibinin dizel isteği bu bütçede eski modele yönlendiriyor ab emisyon yüzünden benzine geçildi.
Sizce ne alınabilir hocam teşekkürler.

220 görmüştüm arabayla ancak konu sahibinin dizel isteği bu bütçede eski modele yönlendiriyor ab emisyon yüzünden benzine geçildi.
Sizce ne alınabilir hocam teşekkürler.
1.8 Hybrid motorlar 220 gormuyor diye biliyorum ama gorseniz de zayif oldugu bir gercek, bizzat kullanma firsati buldum 130'dan sonra elektrik supurgesi zaten o araci alan kisinin 130 ve uzeri hizla pek isi olmaz.

1.8 Hybrid motorlar 220 gormuyor diye biliyorum ama gorseniz de zayif oldugu bir gercek, bizzat kullanma firsati buldum 130'dan sonra elektrik supurgesi zaten o araci alan kisinin 130 ve uzeri hizla pek isi olmaz.
180 limit var hybrid modelde ben belirtmemisim 1.5 motorla yaptım hybrid amcamda vardı 180 limitor var bataryayi korumak için.
110 sonrası ciddi ses alıyor ama güzel araba sorunsuz.

Yuksek hizlari zayif, sorunsuzluk konusundan muazzam ama konu sahibinin isteklerine uyumsuz bir oneri bence.
Ülkede hız sınırı 130 zaten. Benim 98 model araba da 130 a çıkıyor rahatlıkla. Yüksek hız zayıf falan sanki Nurburgringe çıkıyor bunu yazan adam.

Sorunsuz ama parasının arabası değil 1.5 milyon hak etmiyor.

Neden hak etmesin? DQ200 gibi sorunlu şanzımanı olan, alternatör sorunları bitmeyen vag grubu +2 milyon TL üzeri ediyor ama? Sorunsuzluk abidesi bu arabalar. Seni yolda bırakmaz, bakım haricinde seni servisin önünden geçirtmez. Tam bir görev ada mıdır bu tür arabalar. Tamam iç mekan kalitesi çok iyi değil, yalıtım zayıf fakat e-CVT gibi mühendislik harikası bir şanzıman kullanıyorlar keza motor da öyle. Peugeot grubuna bakıyorsun şanzıman kusursuz fakat motor ve elektrik aksamı leş gibi.

Peugeot, Citroën ve Opel şu an berbat durumda ama ben 230 bin km DSG kullandım ve şansa bakın baskı balata bile değişmedim, kötü malzeme kalitesi olsun gidişi olsun rüzgar sesi olsun yol sesi olsun hiçbirinden mahrum bırakmıyor sağ olsun, kesinlikle Passat Toyota Corolla'dan iyidir bir kere arada segment farkı var 2.olarak kesinlikle talep Passat yönünde.

Ülkede hız sınırı 130 zaten. Benim 98 model araba da 130 a çıkıyor rahatlıkla. Yüksek hız zayıf falan sanki Nurburgringe çıkıyor bunu yazan adam.
154 km'ye kadar siniri olan yollarimiz var ayrica ne kadar cikilmamasi gerekse de hiz sinirinin uzerine cikmak isteyen kisiler olabilir, Nurnburgringe cikilmasina gerek yok yuksek hizi zayif olan araba direk uzun yolda hissediliyor zaten, hepsini gectim bir tarafta rampada elektrik supurgesi gibi calisan bir arac var bir tarafta da ayni rampayi 2500 3000 devirde rahatlikla cikabilecek arac var.

2022 senesinde sıfı T-Cross Style paket aldım 35.000 kmye geldiğinde aracın kavrama maliyeti çıktı. Ben passattan bahsetmedim ayrıca Corollanın segmetindeki vag grubu araçlarından bahsettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…