2022 senesinde sıfı t-cross style paket aldım 35.000 kmye geldiğinde aracın kavrama maliyeti çıktı. Ben Passat'tan bahsetmedim ayrıca Corolla'nın segmetindeki vag grubu araçlarından bahsettim.
Aynı segment olmasına rağmen golftende alt klasmanda Toyota Corolla, benim aracım 2015 Skoda rapidtive sorunsuz sıfır alıp kullandım sizin başınıza garip bir sorun gelmiş.
Aynı segment olmasına rağmen golftende alt klasmanda Toyota Corolla, benim aracım 2015 Skoda rapidtive sorunsuz sıfır alıp kullandım sizin başınıza garip bir sorun gelmiş.
Evet hocam galiba kuru kavramaymis, aslinda yeni DQ200 kuru kavramalara baya gelisti artik diyorlar ama maalesef hala sorun yasayanlarin sayisi yuksek, sans isi de vardir illa ama kullanimin cok etkili oldugunu dusunuyorum.
Evet hocam galiba kuru kavramaymis, aslinda yeni DQ200 kuru kavramalara bayağı gelisti artik diyorlar ama maalesef hala sorun yasayanlarin sayisi yuksek, sans isi de vardir illa ama kullanimin cok etkili oldugunu dusunuyorum.
Hocam Allah aşkına FC5 gibi bir arabaya yazılım atmaktan bahsediyorsun gerçekten Passat Passat ile C segment bir arabayı karşılaştırıyor musun passat'ın rakibi accorddur civic değil,Passat Türkiye'nin en çok satılan ve tutulan arabasıdır ve de performanslı olmasa kimse bir 1.6 TDI almazdı.
Hocam Allah aşkına FC5 gibi bir arabaya yazılım atmaktan bahsediyorsun gerçekten Passat Passat ile C segment bir arabayı karşılaştırıyor musun Passat'ın rakibi accorddur Civic değil, Passat Türkiye'nin en çok satılan ve tutulan arabasıdır ve de performanslı olmasa kimse bir 1.6 TDI almazdı.