1.5 milyon TL B SUV araç önerisi

ettzel1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

1.5-1.7 milyon arası b SUV arayışı içerisindeyim. Ben eşim ve çocuğumuz için bagaj hacmi iyi olan güvenlik açısından donanımı bol olan aile aracı almak istiyorum. İstanbul'da yaşadığım için yokuşlarda bayılmayan otomatik tercihim olacak. 0 araç almak istediğimden, Hyundai Bayon 1.0 T Elite paket düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.

Peugeot 2008, Opel Mokka veya Ford Puma.

Şahsen o kadar para versem B SUV tercihim bayon olmazdı, kona olsa neyse yine de.
1.7 milyon civarına 1.0 155'lik hibrit ST-Line puma mevcut.

@ismetcelal33 2008e göre küçük sayılır içi de çok dar. Bagaj hacmine de bakarsanız mokka 356 litre 2008 430 küsür litre.

@ismetcelal33 2008e göre küçük sayılır içi de çok dar. Bagaj hacmine de bakarsanız mokka 356 litre 2008 430 küsür litre.

Mokka'nın uzunluğu 4150mm, 2008'in uzunluk ise 4300mm. Genişlikleri aynı, aradaki 150mm'lik farkı aracın arkasına koyduğunuzda 2008'in bagaj hacminin daha büyük olmasını açıklar. Bagaj hacminin 356 litre olması sorun olmayacak ise, araçların yaşam alanlarının genişliği aynı.
Zaten olması gereken bu, iki araç da aynı altyapıyı kullanıyor, Mokka'nın tasarımdan ötürü bagajı daha ufak kalıyor.

Abi 0 araç almak yerine 20-30 bin kmde 0 gibi araçlar var C SUV nissan qasqai, kia sportage gibi. Fikrini değiştirirsen bakabilirsin bunlara.

CHR. B suv olarak da Yaris Cross.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…