1.5 milyon TL SUV önerisi

sabaholmadan

Decapat
Daha fazla  
60 bin kilometreyi geçmeyecek, kronik hiçbir problemi olmayan (Opel Astra aracımı direksiyon kolon kilidi arızası yüzünden satmak zorunda kaldım, benzer sıkıntıları yaşamak istemiyorum), 2020 modelden düşük olmayacak otomatik araç arıyorum. Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2017 model Tucson aracım var gayet memnunum Turbo benzinli düşünebilirsiniz. Modeli biraz geride kalıyor ama araştırmanızı öneririm.

SUV'da alman ya da Amerikan üstüne tanımam. BMW X5 2012 model, Chevrolet Captiva yeni modeller olabilir.

O paraya biraz daha yeni Taigo'lar falan da var ama oyuncak arabalar resmen, hiç önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
SUV'da alman ya da Amerikan üstüne tanımam BMW X5 2012 model chervrolet captiva yeni modeller olabilir

İlk olarak model çok eski ikinci olarak ikisi de sanayiden çıkmayan araçlar hocam . Adam kronik sorunu olmayan demiş.

İlk olarak model çok eski ikinci olarak ikisi de sanayiden çıkmayan araçlar hocam . Adam kronik sorunu olmayan demiş.

Düzgün kullanılmayan her araç sorunludur. Düzgün kullanılanı alırsanız sizden iyisi yok. Yani bir Honda'yı da her yerde zorlarsan elinde sonunda arıza verecek artık.

Burası kesinlikle 1.5 BlueHDi C5'tir hocam. km olarak bütçenize gelir mi araştırmak lazım.

Düzgün kullanılmayan her araç sorunludur düzgün kullanılanı alırsanız sizden iyisi yok

Bir nebze haklısınız ama BMW SUV aracından bir tık daha fazla korkulur hocam. Captiva konusunda kesinlikle hak veriyorum 2014 yılında 2007 modeli vardı 2.0 Dizel hem güç hem konfor hem de özellik bakımından çok beğendiğimiz araçtır kendisi o7. ancak yakıtı aşırı fazla, modeli düşük kalıyor, üretim sonlanması sonucu parça pahalılığı çok sıkıntı.

Peki SUV değil de HB önerisi istesem ne önerirdiniz?

Piyasasını bilmiyorum ama Clio (1.5dCi sorunsuzluk açısından mükemmel) veya polo golf bakabilirsiniz Peugeot araçlarından uzak durmanızı öneririm.

2017 model Tucson aracım var gayet memnunum Turbo benzinli düşünebilirsiniz. Modeli biraz geride kalıyor ama araştırmanızı öneririm.

İçmiyor mu yakıtı?

SUV'da alman ya da Amerikan üstüne tanımam. BMW X5 2012 model, Chevrolet captiva yeni modeller olabilir.

O paraya biraz daha yeni Taigo'lar falan da var ama oyuncak arabalar resmen, hiç önermem.

Taigo çöp zaten orta pakette ambiyans aydınlatma var el freni manuel

C3. ama kompakt SUV derseniz hibrit veya elektrikli C3 AirCross. 60k km de olur dediğiniz için C5 AirCross.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…