1.5 mm kaliteli termal ped önerisi

Arda2533

Centipat
Daha fazla  
2. el bir ekran kartı aldım. Termal pedini değiştirmek istiyorum. Bir form açtım sağ olsun bir arkadaş yardımcı oldu. 1.5 mm kaliteli termal ped önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart modeli ne? Neden termal pad değişiyor?

Zotac 1660 Super. Bu kart fazla ısınmıyor ama önceden bende RX 570 vardı. Isınma sorunu vardı ne yaptıysam olmadı. En son değiştirdim. Artık bende takıntı oldu. Kartın içini açtım termal macununu değiştirdim. Fakat termal padlerin yapısı bir değişik geldi içime sinmedi. Eğer bir sıkıntı çıkmazsa alayım kenarda dursun. Eğer bir şey olursa zaten direk değiştiririm.

Hocam birkaç kere gördüm fakat doğru olup olmadığından emin değilim. Gerçekten vadettiği değerleri veriyor mu?

Anladım, pullsar iyidir bende kullanıyorum alabilirsiniz.

Hocam bir de dediğim gibi takıntı oldu bende şu an test yapıyorum FurMark'ta. 9 dk oldu hotspot sıcaklığı galiba VRAM sıcaklıklarına yakın bir değer gösteriyormuş. Yanlışım varsa düzeltin. Şu an hotspot sıcaklığı 81 de takıldı bu değer normal mi yoksa yüksek bir değer mi?

81 derece hotspot çok iyi, o zaman GPU'da 60 falandır.

Hocam ben kartı test ettiğimde 78 29'larda takılıyordu. Evde dediğim gibi bakımını yaptım. 76'lara düştü sonra fan ayarı vs yaptım şu an 70 71'i geçmiyor.

Bu sıcaklıklar iyi bir sorun yok.

O zaman termal padlerini ellemiyorum hocam. Alayım gene de kenarda dursun. Lazım olduğu zaman direk değiştiririm. Çok teşekkür ederim hocam yardım ettiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…