Şu an 11.sınıfım ortaokuldan temelim olduğu için 9 ve 10 da neredeyse hiç çalışmadım, TYT netlerim 85-90. AYT mat beni biraz korkutuyor şu an başlasam 2027 YKS de 10.000 yapabilir miyim?
Şu an 11.sınıfım ortaokuldan temelim olduğu için 9 ve 10 da neredeyse hiç çalışmadım, TYT netlerim 85-90. AYT mat beni biraz korkutuyor şu an başlasam 2027 YKS de 10.000 yapabilir miyim?
Şu an sadece 11 konularını olabildiğince iyi anlamaya bak. Sene sonuna doğru TYT kamplarına başla zaten 12 de çok çalışacaksın. Netlerin çok iyi, 12. sınıf olarak ben anca 90+ net yapabiliyorum şu sıralar.
Şimdi sınava girsem 1-2 seneyi bırak birkaç ayımı alır (yazdıklarından yola çıkarak benim gibi temelinin iyi olduğunu varsayarak söylüyorum) emin ol çok kolay bir sınav sadace gözünde büyütmemen lazım ben sınav günü hava almaya çıkar gibi gitmiştim o kadar rahattım ki bu da sonuca çok olumlu yansımıştı benim için