1.5 TB RAM ne işe yarıyor?

Bunu 4 dakikada nasıl yazdınız?
Anladım.

Server RAM'ler özeldir, bizim bilgisayarlar da kullandıklarımızdan farklı mesela diye biliyorum işlemcinin ve anakartın desteklemesi lazım.

Ağır tasarımlar, yüksek çözünürlüklü video işlemek, simulasyonlar olabilir.

Son düzenleme:
Sunucu için olduğunu pek zannetmiyorum. Çünkü amacı sunucu kurmak olan bir insan Mac yerine daha iyi sunucular alabilir ki bence Mac'in bazı donanımları sunucu için gereksiz güçlü diye düşünüyorum.

Daha çok ağır video ve fizik simülasyonları içindir yazılmış zaten. 2 Saat sürecek Bilim Kurgu tarzı ağır görsel efekt içeren yüksek çözünürlüklü filmleri işleyebilir. Ya da simülasyonlar. Yazılmış zaten bahsetmeme gerek yoktur.

Zaten bu bilgisayarı alan muhtemelen amacı oyun olmayan bu bilgisayarın parasını çok rahat kazanabilecek insanlardır. Yanlış bilmiyorsam zaten bu bilgisayar için özelleştirme seçenekleri var alan adam istediği gibi RAM seçebilir.

Aynı şeyi iMac Pro ile yapamaz mıyız?

Son düzenleme:
Aynı şeyi iMac Pro ile yapamaz mıyız?

Pek bilgim yok yazının kaynağına bakın belki vardır.
Yinede şahsi düşüncem, bu bilgisayarlar çok üst kademe işler içindir herkes alamıyor zaten.
Mesela Apple web sitesi tüm dünya tarafından 7/24 kullanılıyor ve o sunucu bilgisayarı çok çok güçlü olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…