metehan19tdı Femtopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Arkadaşlar Logitech G29 setim var 1.5 yıllık uygulama ve oyunlarda 3 saniye saniye sonra tepki veriyor. Ne yapmam lazım cözümünü bilen var mıdır?
Arkadaşlar Logitech G29 setim var 1.5 yıllık uygulama ve oyunlarda 3 saniye saniye sonra tepki veriyor. Ne yapmam lazım cözümünü bilen var mıdır?
kajuların_kabusu Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist 29 Mart 2025 #2 Pek hakim değilim fakat driver güncellemeyi deneyebilirsiniz (varsa) ya da farklı bir cihazda da deneyin aynı sorun varsa sette bir sorun olabilir tamircisini bulabilirseniz götürmenizi öneririm.
Pek hakim değilim fakat driver güncellemeyi deneyebilirsiniz (varsa) ya da farklı bir cihazda da deneyin aynı sorun varsa sette bir sorun olabilir tamircisini bulabilirseniz götürmenizi öneririm.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.475 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 metehan19tdı dedi: Arkadaşlar Logitech G29 setim var 1.5 yıllık uygulama ve oyunlarda 3 saniye saniye sonra tepki veriyor. Ne yapmam lazım cözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Garantisi var mi?
metehan19tdı dedi: Arkadaşlar Logitech G29 setim var 1.5 yıllık uygulama ve oyunlarda 3 saniye saniye sonra tepki veriyor. Ne yapmam lazım cözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Garantisi var mi?
Emirolord Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 510 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #4 Bunlar kayışlı değil motorlu ve sensörlü sensörüne toz girmiş olabilir garanti bittiyse açıp içini iyi bir temizleyebilirsin.
Bunlar kayışlı değil motorlu ve sensörlü sensörüne toz girmiş olabilir garanti bittiyse açıp içini iyi bir temizleyebilirsin.