1.5 yıllık termal macun değişmeli mi?

mazda 3

Decapat
Daha fazla  
Selamlar 7800x3D var. 360mm ASUS LC II soğutuyor yaklasik 1.5 yil oldu termal macunu ellemedim sıcaklık değerleri 55 60 üstüne çıkmıyor fakat kuruma vesaire yapmis midir? Fabrikasyon termal macunu var soğutucu pompasinda olan Arctic MX6 aldım. Fikirleriniz önemli dostlar.

Isınma sorunu yoksa test videolarını izle aşırı da fazla fark yoksa uğraşmaya değmez.

Genellikle 6 ayda bir bilgisayar fan temizliği iç dış temizlik.
Yılda bir kere de termal macun yenilersen çok daha iyi olur.

Isınma sorunu yoksa test videolarını izle aşırı da fazla fark yoksa uğraşmaya değmez.
Hocam 60 dereceyi yükte geçmiyor işlemciyi yoran oyunlarda durum böyle genellikle 54 58 arası çalışıyor

Hocam toz temizliği çok dikkat ediyorum 1.5 yıllık kasa ama zerre toz yok o konuda sorun yok zaten fanlar vesaire tertemiz

Sadece termal macunu merak ediyorum çünkü uzun zaman değişmediğini pompa ile islemci yapisabiliyor vesaire dediler doğrumu

Gerek yok.

Böyle bir sorun yaşamadım sadece sıcaklığı iyi iletmeyeceği için ısınır termal macun da kurur.

Benim fanlar biraz hızlı toz topluyor 6 ayda bir temizliyorum komple çıkarıp silmek gerekiyor. Hatta fanları arada bir yağlamak da lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…