1.5 yıllık vücut değişimi

eheh3333

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 16 yaşındayım boy 191cm kilo 77 diğer fotoğraf yaklaşık 1.5 yıl önceki halim herhangi bir soruya açığım.
  • Ölçümler ve Pr'lar:
  • Bel çevresi: 74cm.
  • Omuz: Henüz ölçmedim.
  • Kol: Pumplu 40-41cm pumpsuz 37cm.
  • Dumbell curl: 17.5kg set giriyorum Max 22.5
  • Bench press: 90kg pr.
  • Deadlift: 150kg.
  • Lat pulldown: 100kg civarı kendi kilomdan fazla yapıyorum.
  • Squat: 80kg.

Dosya Ekleri

• IMG_20240629_222419.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 585
  • IMG_20240728_191850.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 625
Kol ve karın kası genetiğin cidden iyi, zaten bakıldığında direkt kollar kendini belli ediyor boyuna ve kilona göre hacimli.

Üstüne 8-9 kilo daha temizinden kütle koyduğunda David Laid'e benzemeye başlarsın.
Hocam haklisiniz hem biraz bacaklari halledip hemde bu yag oraninda kutle koymaliyim ama zor kisimlar bunlar iste

Çok iyi bence. Yağ oranı düşük, genetik ve kas kütlesi iyi.

Karın kası programınız nasıl? Benim de o kısımları çalışmam lazım geri kalmış gibi hissediyorum.

Karın kası programınız nasıl? Benim de o kısımları çalışmam lazım geri kalmış gibi hissediyorum.
Hocam dürüst olmam gerekirse hiç özel olarak karın çalışmadım ama karın kaslarım hem biraz yağ oranım düşünce hemde deadlifte başlayınca çıkmaya başladı

Sağlıklı yollarla, katı yağ almadan 3-4 kilo daha alman bence daha iyi olurdu. Hem sağlık açısından, hemde kalıplı olmadıktan sonra denge konusunda bazen sorun yaşarsın.

Gayet güzel, Berk'in dediği gibi David Laid tarzı bir fizik rahat çıkar senden. Bundan 1-1.5 Yıl sonra tam formun oturduğunda, natürel limitine yaklaştığında ekstra estetik ve dolgun durursun.
Yerinde olsam bu fiziği Instagram'da, Reels'te, Tiktok'ta vesaire kullanır değerlendirirdim, estetik fizik Türkiye'de az olduğu için vücudun ilgi görecektir.

Bacak çalışırken, Bench yaparken vesaire zaten karın kaslarımızı da çalıştırıyoruz. Ancak illa izole hareket ekleyeceğim diyorsan, yarım mekik, leg raise, bicycle crunch yapabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…