1.500.000 TL'ye araba önerisi

kulakgöz

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Otomobil konularında bilgili değilim öncelikle 17 yaşındayım 2 metre boya ve 110 kiloya sahibim. Şimdiki otomobilimiz Clio 5 fakat arkaya sığmıyorum önde de rahat etmiyorum. Öne ben oturunca arkaya kimse oturamıyor. Seneye ben kullanacağım bundan dolayı şu an fiyatlar düşmüşken ve 0 faizli krediler varken Clio'yu satıp başka bir otomobil alamaya karar verdik. Benim sığabileceğim ve seneye kullanırken rahat edebileceğim yedek parça servis sıkıntısı yaşamayacağımız sıfır güvenli bir otomobil biliyor musunuz?

Selam, bütcenizi 100.000 TL daha artırabilirseniz Octavia öneriyorum 1.5 lt 150 bg mild hibrit motoru hem çok az yakıyor ve çok konforlu ve kaliteli bir araba
Konfor olarak Passat konforunda
Ayrıca çok geniş bir liftback bagajı var
İçide gayet geniştir
Tavsiye ederim.

Veya sıfır almazsanız 2020 1.6 TDI bussines Passat'ta önerebilirim daha önce 2 defa almıştık
Az yakar ve gidişide orta derecedir 240'lara kadar çok rahat görürsün
Konforlu ve geniştir
1.6 TDI motor ise VW'nin yıllardır kullandıgı motordur sorun sıkıntı çıkarmaz.

Hocam kesinlikle sıfır olması lazım bana kalsa 2. elde değerlendirilebilir ama ailem alacağı için onlar kesinlikle sıfır istiyor

2. el SuperB tavsiye edebilirim kullanmıştım gerçekten uçak gibi araba.

Selam, bütcenizi 100.000 TL daha artırabilirseniz Octavia öneriyorum 1.5 lt 150 bg mild hibrit motoru hem çok az yakıyor ve çok konforlu ve kaliteli bir araba.
Konfor olarak Passat konforunda.
Ayrıca çok geniş bir liftback bagajı var.
İçide gayet geniştir.
Tavsiye ederim.

Hocam Octavia aklımızdan geçti ama seneye falan sığar mıyım diye emin olamadık yarın bayisine gidip deneyeceğiz Tiggo 7 Pro oldu ama ondan da endişeliyiz yedek parça vesaire sıkıntı yaşayanlar varmış.

Hocam kesinlikle sıfır olması lazım bana kalsa 2. elde değerlendirilebilir ama ailem alacağı için onlar kesinlikle sıfır istiyor.

Hocam Octavia aklımızdan geçti ama seneye falan sığar mıyım diye emin olamadık yarın bayisine gidip deneyeceğiz Tiggo 7 Pro oldu ama ondan da endişeliyiz yedek parça vesaire sıkıntı yaşayanlar varmış.

Daha önce 5 defa sıfır km Skoda Octavia aldık hiç sorununu görmedik.
Bu arada Cherry hiç önermem çok fazla kronik sorun ve arka aks kırılma sorunu var.
Aslında en önemliside yakıtı aşırı derecede yakıtı var hiç hafife almamalısınız 14 15 Lt'den aşagı inmiyor. Octavia ise sakin kullanımda 4 lt agresif kullanırsanız ise 7 lt yakıyor.

Bu arada Cherry hiç önermem çok fazla kronik sorun ve arka aks kırılma sorunu var.
Aslında en önemliside yakıtı aşırı derecede yakıtı var hiç hafife almamalısınız 14 15 Lt'den aşagı inmiyor. Octavia ise sakin kullanımda 4 lt agresif kullanırsanız ise 7 lt yakıyor.

Tiggo 8 Pro sahibiyiz normal modda karma(toplam)tüketimimiz 100km de 9.5lt
Eco'da 7'ye kadar dustuk.
14 15 ne yahu Sport modda gibi kullansan anca ve en az o demissiniz.
Komsumuzda biraz daha basiyor mesela onda 11ly.
1.6 tgdi Turbo'lu benzinli 183bg 250nm tork 1700kg araçta ne kadar yakacak?
Ancak Cherry'le ilgili söyle bir sorun oldu.
Çinli araçlara yüzde 40 vergi getirilecek 7Temmuz'da ve bu Cherry'nin satışlarinı çok düşürecek ilerleyen zamanlarda daha da düşerse sorun yaşanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette Skoda ile Chery karsilastirmiyorum ama cok fazla kronik sorunu yok gayet yillardir Fransiz markalarda olan sorunlar arti olarak arka aks kirilma olarak ben 1 tane olay gordum baska varsa bilmiyorum. Parasina gore mukemmel bir arac sunuyor arti olarak cogu markanin sunmadigi 5 yil 150.000 km garanti veriyor, Omoda 5 parasina Clio aliniyor yani siz dusunun :)

Asil konuya gelirsek biraz butce arttirip bende octavia oneririm ama Chery araclari da cok guzel kullandim. Tiggo7 pro adeta D suv gibi hissettiriyor. Yedek parca olaylarini vs bilmiyorum ama kalite olarak o paraya alinan cogu arac ile es deger kalitesi vardir. Benim gordugum tek sorun lastikleri, berbat bir lastik degisim ister.

Hocam kesinlikle sıfır olması lazım bana kalsa 2. elde değerlendirilebilir ama ailem alacağı için onlar kesinlikle sıfır istiyor

Hocam bence Octavia bakın ikinci el olsa 2019 model üstü Passat vs de önerirdim.
Chery için ise şuan gelen ek vergi ile piyasası nasıl olur belirsiz ve parça olarak sıkıntı yaşayan çözüm bulamayan insanlar var bunlar her markada var ama yeni bir marka olunca problem çıktığı zaman daha çok endişelendirebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı