Eski klavyem bozuldu yeni klavye arıyorum %75, mümkünse TR olsun Türkçe tuş takımları istiyorum (opsiyonel), 1500-2000 TL arasında mekanik olsun kablosuz istiyorum ama bu güzel dediğiniz olursa kabloluda olur?
Eski klavyem bozuldu yeni klavye arıyorum %75, mümkünse TR olsun Türkçe tuş takımları istiyorum (opsiyonel), 1500-2000 TL arasında mekanik olsun kablosuz istiyorum ama bu güzel dediğiniz olursa kabloluda olur?
Evet listemde de o var ama ucuz diye pek güvenemedim İngilizce olması yazılımla uğraştığım
için yerlerin benim için önemli büyüktür küçüktür o yüzden TR daha avantajlı.
Sitesi güvenilir değil denilmiş internette klavye güzele benziyor başka bu fiyat bandında bildiğiniz var mı?
Evet listemde de o var ama ucuz diye pek güvenemedim İngilizce olması yazılımla uğraştığım.
İçin yerlerin benim için önemli büyüktür küçüktür o yüzden TR daha avantajlı.