1.500-2.000 TL'ye mouse pad önerisi

ÖmerYagiz

Hectopat
Merhaba 1500-2000 TL arası mouse pad önerebilir misiniz mouse olarak Wraith swordx kullanıyorum masayı komple kaplayan mouse padleri daha çok seviyorum ama öyle olması şart değil. Bir de Klasse Longteng mousepadini duymuştum onu almamı önerir misiniz?

Düşük DPI kullanıyorsan fare kısa zamanda uzun mesafe katedediyor sanırım. Speed lazım size, kaygan olur diğerlerine göre. Fareyi biryerlere sürüklerken daha az yorar diğer bir değişle size daha az karşı direnç uygular.
Kullanmakta olduğum speed pad:
Tek dezavantajı masama çok iyi tutunamıyordu. Altına iki yerine çift taraflı bant yapıltırarak çözdüm. Alt sağ ve alt sol ön tarafına iki küçük çift taraflı bant yapıştırdım.
Klasse Longteng'de desenle birlikte speed, control veya hybrit durumu değişiyor, buna dikkat edin.
Bununla aynı, ama zemine tutunma ile ilgili daha iyi olan da var:

Düşük DPI kullanıyorsan fare kısa zamanda uzun mesafe katedediyor sanırım. Speed lazım size, kaygan olur diğerlerine göre. Fareyi bir yerlere sürüklerken daha az yorar diğer bir değişle size daha az karşı direnç uygular.
Kullanmakta olduğum Speed pad:
Tek dezavantajı masama çok iyi tutunamıyordu. Altına iki yerine çift taraflı bant yapıltırarak çözdüm. Alt sağ ve alt sol ön tarafına iki küçük çift taraflı bant yapıştırdım.
Klasse Longteng'de desenle birlikte Speed, Control veya hybrit durumu değişiyor, buna dikkat edin.

Wraith beyaz mouse pad desen olarak çok hoşuma gitti ama masayı tutması dışında Klasse ile arasında fark olmadığını söylemiştiniz Klasse'nin Speed olan modelleri hangileri acaba

Düşük DPI kullanıyorsan fare kısa zamanda uzun mesafe katedediyor sanırım. Speed lazım size, kaygan olur diğerlerine göre. Fareyi biryerlere sürüklerken daha az yorar diğer bir değişle size daha az karşı direnç uygular.
Kullanmakta olduğum speed pad:
Klasse Longteng'de desenle birlikte speed, control veya hybrit durumu değişiyor, buna dikkat edin.

Hocam Spirit Of Aim Speed versiyonu ile Klasse Mpc480 Cordura arasında ne gibi farklar var nem , sıvı tutmama ve özellikle hız açısından. Bu ikisi arasında hiçbir yerde kıyaslama yapılmamış bilgi verebilir misiniz ?

Hocam Spirit Of Aim Speed versiyonu ile Klasse Mpc480 Cordura arasında ne gibi farklar var nem , sıvı tutmama ve özellikle hız açısından. Bu ikisi arasında hiçbir yerde kıyaslama yapılmamış bilgi verebilir misiniz ?
Spirit of Aim speed versiyonu ile Klasse yüzeyleri aynı. Spirit of Aim 1 MM daha ince diye hatırlıyorum (yine de kontrol edin belki yanlış hatırlıyorumdur). Spirit of Aim zemine daha iyi tutunuyor. İnceleme vs.den aklımda kalanlara göre yazıyorum Spirit of Aim için.
Deseni hoşuna gittiyse Klasse Longteng de alabilirsin. Kayma probleminin çözümü çok basit, alt kısım sol ve sağ üste her biri ortalama 3 CM uzunluğunda çift taraflı bant (kırtasiyelerde ve elektrikçilerde de olabiliyor) yapıştırınca kaymıyor asla.
İkisi ne naylon yapılı olduğundan suyu veya sıvıyı emme olayı olmuyor. Yani üstüne döküleni silin gitsin. Kumaş mousepad gibi yıkama derdi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı