1.500₺ Oyuncu mikrofonu önerisi

SheckWes00

Hectopat
Oyuncu kulaklığı takarken başım ağrıyor ve o yüzden kulak içi kulaklık kullanmak daha iyi oluyor, o yüzden ayrı bir mikrofon istiyorum. Sadece arkadaşlarla konuşurken falan kullanmayı düşünüyorum. Şu an için düşündüğüm bütçe 1-1.5 bin arası fakat önerdiğiniz daha iyi bir mikrofon varsa belirli bir süre sonra onu da alabilirim.

Bunu alırsan deneyip buraya yorum atar mısın bende bütçeme göre arıyorum karar veremedim.
Ben sipariş verdim hocam. 3 güne gelecekmiş dener size bildiririm.

Bunu alırsan deneyip buraya yorum atar mısın bende bütçeme göre arıyorum karar veremedim.
Ürün elime ulaştı. Şunu söyleyebilirim ki kurulumu çok basit ve ses kalitesi muazzam. İnternette p seslerini patlayarak verdiğini söylüyordu. Yalan olduğunu söyleyebilirim discord odalarında arkadaşlarımla konuşurken test ettik ve hiç öyle bir problemi olmadı. Tavsiye ederim iyi ki buradaki arkadaşlara sormuşum. Yoksa bu ganimeti bulamazdım. Ben beyaz aldım bu arada daha hoş duruyor.

Son düzenleme:
Ben sipariş verdim hocam. 3 güne gelecekmiş dener size bildiririm.

Ürün elime ulaştı. Şunu söyleyebilirim ki kurulumu çok basit ve ses kalitesi muazzam. İnternette p seslerini patlayarak verdiğini söylüyordu. Yalan olduğunu söyleyebilirim discord odalarında arkadaşlarımla konuşurken test ettik ve hiç öyle bir problemi olmadı. Tavsiye ederim iyi ki buradaki arkadaşlara sormuşum. Yoksa bu ganimeti bulamazdım. Ben beyaz aldım bu arada daha hoş duruyor.
Teşekkür ederim, değerlendiricem bu yorumu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı