Buyur hocam bunlar iyi gibi.
Biraz daha detay verir misin klavye hakkında ? İlgimi çekti fakat hiç duymadım daha önce.![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu bütçede alınabilecek bir klavye, pek bilinmesede ülkemize yeni gelen bir marka uzun vadeli kullanımda üzmez.
Hocam adam blue switch istiyor.![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu bütçede alınabilecek bir klavye, pek bilinmesede ülkemize yeni gelen bir marka uzun vadeli kullanımda üzmez.
Hocam adam blue switch istiyor.
Biraz daha detay verir misin klavye hakkında? İlgimi çekti fakat hiç duymadım daha önce.
Biraz daha detay verir misin klavye hakkında? İlgimi çekti fakat hiç duymadım daha önce.
Ürünün red ve blue switch olmak üzere iki farklı versiyonu var. Eğer yanlışlıkla blue switch almadıysanız satıcı yanlış göndermiş demek ki.Red switch yazıyor ama blue gönderiyorlar çevremden birkaç kişiye aldırdım kendim dahil bana bile blue switch geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.