1.500 TL blue switch klavye önerisi

Emin6w

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar red switch %60 klavyem var ama hem küçük olduğu için bazı tuşlar yok ondan F1 F2 gibi tuşlara FN ile basıyorum, red switch de sıktı yani blue switch önerebileceğiniz bir klavye var mı?

Bu bütçede alınabilecek bir klavye, pek bilinmesede ülkemize yeni gelen bir marka uzun vadeli kullanımda üzmez.
Biraz daha detay verir misin klavye hakkında ? İlgimi çekti fakat hiç duymadım daha önce.

Hocam adam blue switch istiyor.

Red switch yazıyor ama blue gönderiyorlar çevremden birkaç kişiye aldırdım kendim dahil bana bile blue switch geldi.

Biraz daha detay verir misin klavye hakkında? İlgimi çekti fakat hiç duymadım daha önce.

Dediğim gibi ülkemize yeni geldi yurt dışında popüler bir marka aslında piyasadaki çoğu Outemu switchen iyi (switch markasını unuttum) hotswap bir klavye başlığında RGB yazıyor ürünün ama Rainbow kutu içerisinden 2 adet yedek switch 2 adet switch çıkarma aparatı 1 adet ise tuş çıkarma aparatı geliyor. Yay sorunu yok şık ve kompakt bir klavye bana göre tek eksi yönü kablosunun örgü olmaması plastik bir kablosu var uzun vadede asla üzmez.

Biraz daha detay verir misin klavye hakkında? İlgimi çekti fakat hiç duymadım daha önce.

Dediğim gibi ülkemize yeni geldi yurt dışında popüler bir marka aslında piyasadaki çoğu Outemu switchen iyi (switch markasını unuttum) hotswap bir klavye başlığında RGB yazıyor ürünün ama Rainbow kutu içerisinden 2 adet yedek switch 2 adet switch çıkarma aparatı 1 adet ise tuş çıkarma aparatı geliyor. Yay sorunu yok şık ve kompakt bir klavye bana göre tek eksi yönü kablosunun örgü olmaması plastik bir kablosu var uzun vadede asla üzmez.

Red switch yazıyor ama blue gönderiyorlar çevremden birkaç kişiye aldırdım kendim dahil bana bile blue switch geldi.
Ürünün red ve blue switch olmak üzere iki farklı versiyonu var. Eğer yanlışlıkla blue switch almadıysanız satıcı yanlış göndermiş demek ki.

1745011658112.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı