Secuzi güzel ama diğer gamepad için aynısını söyleyemem hocam. Ürüne lafım yok fakat fiyat olarak biraz daha verilerek Nova Lite 2 olmaz mı o fiyat bandında?
Nova 2 Lite 2340 lira olmuş hocam; bütçe çıkılırsa tabii daha iyidir.Secuzi güzel ama diğer gamepad için aynısını söyleyemem hocam. Ürüne lafım yok fakat fiyat olarak biraz daha verilerek Nova Lite 2 olmaz mı o fiyat bandında?
Fiyatlara tam bakamadığım için size sormuştum. Anladım, fazlaca yükselmiş. En son 1950 TL'ydi Amazon'da.Nova 2 Lite 2340 lira olmuş hocam; bütçe çıkılırsa tabii daha iyidir.
![]()
Flydigi Direwolf 3 Kablosuz Gamepad - Hall Effect Joystick & Trigger M
FLYDIGI DIREWOLF 3 Game Controller - Hall Effect Lever Joystick Özellikler Marka: Flydigi Model: Flydigi Direwolf 3 Oyun Kontrolcüsü Batarya Kapasitesi: 800mAh batarya Şarj Portu: Type-C şarj portu Teknik Özellikler Adaptif Tetikleyiciler: 1ms gecikme, ultra hızlı yanıt süresi sağlar. Tarama...shop.connectgame.com.tr
Sitenin satış sonrası kısmı pek iyi değil ama daha mantıklı.
Şu anlık Secuzi’ye yakınım gibi. Flydigi Direwolf 3 satıcı tarafında risk almaya değer mi bilemedim. Normalde GameSir Nova 2 Lite alacaktım ama fiyatı arttı, normal Nova Lite Amazon’da 1.700 TL’ye geliyor.Secuzi güzel ama diğer gamepad için aynısını söyleyemem hocam. Ürüne lafım yok fakat fiyat olarak biraz daha verilerek Nova Lite 2 olmaz mı o fiyat bandında?
Konu içinde Secuzi öneririm, yeterli olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.