430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 20 Aralık 2022 #11 https://www.hepsiburada.com/cat-erkek-colorado-nubuk-bot-p-HBCV00002WXRLR?magaza=Derimod Bunu kullanıyorum ben, beni tatmin ediyor açıkçası. Soğuk havalarda bile ayaklarım üşümüyor.
https://www.hepsiburada.com/cat-erkek-colorado-nubuk-bot-p-HBCV00002WXRLR?magaza=Derimod Bunu kullanıyorum ben, beni tatmin ediyor açıkçası. Soğuk havalarda bile ayaklarım üşümüyor.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #12 430518 dedi: https://www.hepsiburada.com/cat-erkek-colorado-nubuk-bot-p-HBCV00002WXRLR?magaza=Derimod Bunu kullanıyorum ben, beni tatmin ediyor açıkçası. Soğuk havalarda bile ayaklarım üşümüyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Cat bot seviyesinde bambaşka bir marka. Parayı denkleştirebilseydim bu yılda alacaktım da kısmet olmadı.
430518 dedi: https://www.hepsiburada.com/cat-erkek-colorado-nubuk-bot-p-HBCV00002WXRLR?magaza=Derimod Bunu kullanıyorum ben, beni tatmin ediyor açıkçası. Soğuk havalarda bile ayaklarım üşümüyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Cat bot seviyesinde bambaşka bir marka. Parayı denkleştirebilseydim bu yılda alacaktım da kısmet olmadı.
Berke Metin Megapat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2022 #13 Biraz bütçemin üstü ama güzele benziyor indirimde yakalarsam düşünebilirim teşekkürler. 430518 dedi: https://www.hepsiburada.com/cat-erkek-colorado-nubuk-bot-p-HBCV00002WXRLR?magaza=Derimod Bunu kullanıyorum ben, beni tatmin ediyor açıkçası. Soğuk havalarda bile ayaklarım üşümüyor. Genişletmek için tıkla...
Biraz bütçemin üstü ama güzele benziyor indirimde yakalarsam düşünebilirim teşekkürler. 430518 dedi: https://www.hepsiburada.com/cat-erkek-colorado-nubuk-bot-p-HBCV00002WXRLR?magaza=Derimod Bunu kullanıyorum ben, beni tatmin ediyor açıkçası. Soğuk havalarda bile ayaklarım üşümüyor. Genişletmek için tıkla...
430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 20 Aralık 2022 #14 pwleredal dedi: Kesinlikle Cat bot seviyesinde bambaşka bir marka. Parayı denkleştirebilseydim bu yılda alacaktım da kısmet olmadı. Genişletmek için tıkla... Cidden öyle. Bana da bir arkadaş önermişti, güvenip aldım. Satın aldığım kişi de kullanıyordu hatta. Berke Metin dedi: Biraz bütçemin üstü ama güzele benziyor indirimde yakalarsam düşünebilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Alacaksanız şimdiden hayırlı olsun, güzel tercih.
pwleredal dedi: Kesinlikle Cat bot seviyesinde bambaşka bir marka. Parayı denkleştirebilseydim bu yılda alacaktım da kısmet olmadı. Genişletmek için tıkla... Cidden öyle. Bana da bir arkadaş önermişti, güvenip aldım. Satın aldığım kişi de kullanıyordu hatta. Berke Metin dedi: Biraz bütçemin üstü ama güzele benziyor indirimde yakalarsam düşünebilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Alacaksanız şimdiden hayırlı olsun, güzel tercih.
Berke Metin Megapat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2022 #15 Berke Metin dedi: Bu arada scooter, hammer jack, lumberjack markaları nasıldır? O markaları da sizce listeye eklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Peki şu markalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Berke Metin dedi: Bu arada scooter, hammer jack, lumberjack markaları nasıldır? O markaları da sizce listeye eklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Peki şu markalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #16 Berke Metin dedi: Bu arada scooter, hammer jack, lumberjack markaları nasıldır? O markaları da sizce listeye eklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Caterpillar ve Harley Davidson gibi markaların yanında çöp. En iyisi Timberland falan ancak onlar 3K bandında zaten.
Berke Metin dedi: Bu arada scooter, hammer jack, lumberjack markaları nasıldır? O markaları da sizce listeye eklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Caterpillar ve Harley Davidson gibi markaların yanında çöp. En iyisi Timberland falan ancak onlar 3K bandında zaten.
Berke Metin Megapat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2022 #17 Tamamdır teşekkürler, Caterpillar Harley-Davidson ve Wolverine markalarına göz gezdireceğim.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #18 Berke Metin dedi: Peki şu markalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan CAT veya Harley-Davidson almanı öneririm indirimli fiyatlarla çok uyguna geliyor.
Berke Metin dedi: Peki şu markalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan CAT veya Harley-Davidson almanı öneririm indirimli fiyatlarla çok uyguna geliyor.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #19 @Berke Metin evet şu an Wolverine için %50, CAT ve HD için %40 indirim var sepette.
Steven Gerrard Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 358 20 Aralık 2022 #20 Harley'in modelleri gerçekten çok havalı fakat kar yağan bir memlekette yaşıyorsanız önermiyorum çünkü çok kayıyor. Cat'e yönelmenizi öneririm.
Harley'in modelleri gerçekten çok havalı fakat kar yağan bir memlekette yaşıyorsanız önermiyorum çünkü çok kayıyor. Cat'e yönelmenizi öneririm.