1.500 TL mouse önerisi

Ragnar Lothbrok

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, buradan konu açmıştım ve scyrox V6 önerilmişti fakat baktım fiyatları arttırmışlar. Ben de daha uyguna yönelmeye karar verip bütçeyi kıstım.

MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-13S) (mantıklı geldi bana)

(1000Hz'miş)

VXE R1 Wireless Mouse (çoğu kişi bunu önermiş fakat hem stokta yok hem de kutu içeriği bayağı bir sade yedek skatez bile gelmiyor ama soğuk da değilim)

VXE gelecek diyorlar hocam ne zaman gelir bilmem.

R1 Pro almayacaksan Z1 al gitsin. Bekleme boşuna.

Mchose A5 önermez misiniz hocam Z1 1000Hz'ymiş pek takıntılı olduğumdan değil de alıyorken yüksek hzli alayım diye düşünüyorum.

Mchoose A5, Glorious Model D 2, VXE R1 Pro bu modellerde takıldım bende hocam, sizin tercihiniz ne olurdu bende o yönde alabilirim belki.

Mchose A5 önermez misiniz hocam Z1 1000Hz'ymiş pek takıntılı olduğumdan değil de alıyorken yüksek Hzli alayım diye düşünüyorum.

Yuksek Hz almanin sistem iyi degilse zaten onemi yok.

Mchoose A5, Glorious Model D 2, VXE R1 Pro bu modellerde takıldım bende hocam, sizin tercihiniz ne olurdu bende o yönde alabilirim belki.
VXE R1 henüz stokta yok hocam. Olsa turuncusunu direkt çekmek isterdim. Mchoose A5in incelemesini de bulamadım bir yerde. Glorious hakkında bilgim yok maalesed.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…