1.500 TL mouse pad önerisi

ErenKalkan

Hectopat
Valorant tarzı oyunlar oynuyorum rekabetci odaklıyım 800 DPI 0.391 sens. Hybrid düşünüyorum şu an 2 yıldır Klasse classic kullanıyorum eridi artık :D
Klasse gosu Gaming mouse pad aklımda bu var ama bilmiyorum.

Valorant tarzı oyunlar oynuyorum rekabetci odaklıyım 800 DPI 0.391 sens. Hybrid düşünüyorum şu an 2 yıldır Klasse classic kullanıyorum eridi artık :D
Klasse gosu Gaming mouse pad aklımda bu var ama bilmiyorum.

2 haftadır kullanıyorum. Hibrit kelimesine en yakın deneyimim bu oldu diyebilirim. Diğer hibrit diye satılanlar beni hiç tatmin etmemişti SoA vs. Bu ürün Tavsiyemdir, pişman olmazsın.

Ya da ESP'lere bakabilirsin.

2 haftadır kullanıyorum. Hibrit kelimesine en yakın deneyimim bu oldu diyebilirim. Diğer hibrit diye satılanlar beni hiç tatmin etmemişti SoA vs. Bu ürün Tavsiyemdir, pişman olmazsın.

Ya da ESP'lere bakabilirsin.

1500 TL ve ESP? Kensei denen markayı almayın hakkında herhangi bir inceleme bulunmuyor. Pürüzsüz bir hibrit mi istiyorsunuz yoksa hafif pürüzlü bir şey mi? Ve bütçe maksimum ne olur?

Klasse'nin yüzeyi amundsen speed'e kayar ama ne hikmetse hibrit diye satıyorlar, soa yüzeyi control'e yakın zaten bide klasse proyu önerenler görüyorum ve gülüyorum :) bütçe 1500 ise kensei al geç.

Klasse'nin yüzeyi amundsen Speed'e kayar ama ne hikmetse hibrit diye satıyorlar, soa yüzeyi Control'e yakın zaten bir de Klasse Pro'yu önerenler görüyorum ve gülüyorum :) bütçe 1500 ise kensei al geç.

Lütfen önermeyin şu kenseiyi artık bakın sözüm var benim hakkında adamakıllı biri olumlu bir inceleme yapsın bende önereceğim ama şu anlık tercih edilmemesi gerek. Klasse Pro'ya boşuna laf etmeyin uzun ömürlü bir pad ve gayettende alınır

Lütfen önermeyin şu kenseiyi artık bakın sözüm var benim hakkında adamakıllı biri olumlu bir inceleme yapsın bende önereceğim ama şu anlık tercih edilmemesi gerek. Klasse Pro'ya boşuna laf etmeyin uzun ömürlü bir pad ve gayettende alınır.

Ben hafif Control istiyorum şu an bütçe 2400 ama 2400ede cıkmak istemiyorum aklımda şu an SOA Pro hybrid var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı