1.500 TL'lik sistem

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşıma bir sistem topluyoruz. Arkadaşım bütçesini aşamaz. Bu sistemi ben topladım. Bir arkadaşıda 1.700 TL'lik sistem al rahat oynarsın diyor. Karşılaştırır mısınız ?

Benim sistemim:
afafa.png

Arkadaşımın arkadaşının sistemi: :D Edit: Arkadaşının bir cümlesini alıntı yapayım '' Hayır yok hiç olmamış hatta o işlemci ile oyun oynayamazsın.'' Ben artık nasıl bir bakkal olduğunu anlayamadım.

1960973_10205070396653618_6834498445000623465_o.jpg

Son düzenleme:
En sinir olduğum nokta'da İntel Pentium G3258 ile 1 fps bile alamazsın demiş olması... Arkadaşlar siz bana en iyisini önerin. 1.500 TL'ye alınabilecek en iyi sistem olsun istiyorum. Esnek bir bütçe yok. Tek fiyat 1.500.
Nasıl bir performans aldı bu işlemci Technopat açıkladı sonuçta, nasıl bu karara varıyor anlamış değilim. Dediğim gibi alttaki sistemi öneririm HDD'yi de dediğim gibi yaparsanız daha iyi olacaktır, zira 500 GB ile 1TB HDD arasında çok az fiyat farkı var.

Nasıl bir performans aldı bu işlemci Technopat açıkladı sonuçta, nasıl bu karara varıyor anlamış değilim. Dediğim gibi alttaki sistemi öneririm HDD'yi de dediğim gibi yaparsanız daha iyi olacaktır, zira 500 GB ile 1TB HDD arasında çok az fiyat farkı var.

Üstteki sistem benim önerdiğim sistem. Zaten önerdiğim sistemde 1 TB'lık HDD mevcut. Zaten aralarında 20 TL'lik bir fark var. Şimdi 20 TL için pişman olmasın arkadaşım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı