1.500 TL'ye fare önerisi

Muhammed1221

Kilopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 6500
GTX 1050 2 GB
2x8 16 GB 2133 MHz RAM
400W Highpower PSu
Bütçem en fazla 1500 TL 2. el veya 0 olması hiç fark etmez Temu'dan olmazsa güzel olur ama fiyati hak ediyorsa temudanda alırım sadece kargoyu beklemek istemiyorum. Palm-claw grip arası karışık bir gripim var.

Bütçem en fazla 1500 TL 2. el veya 0 olması hiç fark etmez Temu'dan olmazsa güzel olur ama fiyati hak ediyorsa temudanda alırım sadece kargoyu beklemek istemiyorum. Palm-claw grip arası karışık bir şey kullanıyorum.

Büyük ihtimal başka insanlar beğenmeyecek ama zamanında kullandığım için VXE R1 sorun yaşamadım.

Bütçem en fazla 1500 TL 2. el veya 0 olması hiç fark etmez Temu'dan olmazsa güzel olur ama fiyati hak ediyorsa temudanda alırım sadece kargoyu beklemek istemiyorum. Palm-claw grip arası karışık bir gripim var.

Swar50 indirim kodu + iyzico indirimleri uygulanabilir.
Bu fiyata yapı kalitesi yüksek bir mouse alıyorsanız iyi bir seçenek.

Elektronik: MCHOSE G75 Pro İyzico ile 1600 TL bu konuya bakarak MCHOSE A5 ultrayı 1500 TL'ye alabilirsin, ama şunu belirteyim. 2000 ödüyorsun 500 bakiye geliyor. Yani senin kartta 1500 var fazlası yok ise yapamazsın.

Para yarın yatıyor yani kampanyaya yetişemeyeceğim VXE R1 SE+ nasıldır bütçeme uygun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı