1.500 TL'ye kadar kablolu/kablosuz mouse önerisi

Hocam 2 ürün var elimizde sizin ki ve benim ki. Bendeki sorunlar yukarıda yazdım, çift tıklama demek o mouse bitmiş demek bir nevi. Ben elimdekini çift tıklama dolayısıyla değiştirdim Yani ürün sensörü sıkıntılı, switchlerini sizden duydum sıkıntılı. Ne kaldı geriye ki. Garantiye gidecek 20 25 gün mouse olmadan bekleyeceğim. Gelecek sıkıntı yok diye. 1 hafta içinde tekrarlayacak sıkıntılar sizde de bende de. Güzel olan kağıt üstünde ki her şey. Ama uygulamada arıza var. Kağıt üstündeki özelliklerine 1.600 tl verilir Net. Ama işte.. Garanti dönüşü yine yazarım.

Direkt garanti bu görsel direkt Yarın sabah

Bakalım hocam mail attım Asus'a. Tertemiz bir switch yollarlarsa hiç gerek yok garantiye çünkü kontrol ettiğimde sadece bu switch sapıtmış. Üzerinde basılı tutarken elimi hareket ettiriyorum +10 click atıyor bazen de atmıyor
Asus bence monitör ve ekran kartı üretsin, klavye ve mouse'leri harbi çok sıkıntıymış. Sizde ve bende çıkan sorunların tek bir kişide çıktığını düşünemiyorum.

Şuan ki mousela denedim bu kadar çıkmadı. Biz ne aldık nereye attık parayı merak ediyorum sonunu bu mouse'un. Zowie'den şaşmayacan gardaş diyeydik keşke

Şuan ki mousela denedim bu kadar çıkmadı. Biz ne aldık nereye attık parayı merak ediyorum sonunu bu mouse'un. Zowie'den şaşmayacan gardaş diyeydik keşke
Kesinlikle, Zowie mouselar çok iyi ya. Steelseries de çok iyiydi fakat eskiden çok iyiydi. Kullandığım Rival 710 yalan olmasın 4 yıldır elimde, 4 yılın 1 senesinde mouse'ye ilk kez çay içeyim dedim şu hayatımda, gittim çayı tamamen üstüne döktüm. Oled ekranlı bir mouse zaten ve direkt tedirgin oldum Mouse çalışmamaya başladı, güç gelip gidiyordu fakat kuruladım pirince yatırdım ve 1 gün sonra aldım. O gün bugündür, hiçbir sorun çıkmadı. Ne çift tıklıyor, ne tıklamıyor ne de sensörü bozuk. Bu olayı da mousenin 2. senesinde yaşamıştım. Cidden o kadar sağlam ki hayranım o mouse'ye. Keşke wireless modelini üretseler, 5000 TL olsa bile onu alırdım, ultra kaliteli bir şeydi.

Bu ürün piyasada yeni bir ürün o yüzden. Siz önerince denemek istedim ama maalesef. Garanti sonucu da boş çıkacaktır. Ypacakları bir şey yok. Ürün yeni çünkü ve serisi bozuk

Bu ürün piyasada yeni bir ürün o yüzden. Siz önerince denemek istedim ama maalesef. Garanti sonucu da boş çıkacaktır. Ypacakları bir şey yok. Ürün yeni çünkü ve serisi bozuk
Zaten bu Rog switchlerinin sıkıntılı olduğunu biliyorlar aslında, üretemiyorlar çünkü. Klavyelerde de sorun vardı ama bu kadar çabuk çıkmıyordu. Garanti sonucu boş çıkmaz, yeni ürün sonuçta ve ayıplı mal resmen. Direkt bariz bir şekilde kendi kendine sorun yaşıyor, enteresan valla.

@Emirfe yeni gördüm mesajınızı. Konu içerisindeki diğer mesajları da okudum. Yaşadığınız sıkıntıları ben şu ana kadar yaşamadım. Yaşadığım tek sıkıntı şu ki benim farede post travel sorunu var. O da yüksek ihtimalle switchlerden kaynaklanıyor. Yani Asus'un switchleri hakikaten kötüymüş onu anlamış olduk. Kullandığım süre boyunca yoğun bir şekilde Valorant oynadım. Elimdeki diğer fare olan Lamzu Atlantis ile karşılaştırırsam performans olarak bir fark yaşamadım. Hissiyat konusunda ise Atlantis'in switchleri çok daha iyi. Bir de Asus'un skatezleri de kötü geldi bana. Neyse ki Asus'un switchleri değiştirilebiliyor. Bir çift Huano Blue Shell Pink Dot alıp takacağım. Bakalım ne değişecek göreceğiz.

O switch nasıl hocam? Belki kaliteli ve güzelse ben de alırım, bilgim yok o switch hakkında hiç. Ek olarak, sesi nasıl? Tok bir ses veriyor mu, ince sevmiyorum hiç.

@ImDominatingU Lamzu Atlantis'teki switchlerin aynısı hocam. Bana hissiyat olarak güzel geliyor. Ses olarak inceden kastınız nedir bilmiyorum fakat dandik farelerde çıkan ses gibi değil kesinlikle.

Lamzu Atlantis inceleme videolarını izlerseniz ses hakkında biraz daha bilgi alabilirsiniz.

Tamamdır hocam onlara bakayım birazdan, siz alırsanız bana da söyleyin yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…