1.500 TL'ye kadar mouse önerisi

Iorweth25

Hectopat
Daha fazla  
6 sene G300s kullandım çok da memnundum ama çok yıprandığı için deathadder V2 Pro aldım. Fare cidden çok güzel fakat bir tık büyük geldi, elim çok küçük değil 18 cm ama hafif claw tuttuğumdan alışamayacağım gibi geliyor razere. G300s boyutlarında kablolu/kablosuz fare önerisi verebilir misiniz? Kablosuz olursa Razer gibi şarjlı olmasını tercih ederim. Bütçe 500-1500 TL

6 sene G300s kullandım çok da memnundum ama çok yıprandığı için DeathAdder V2 Pro aldım. Fare cidden çok güzel fakat bir tık büyük geldi, elim çok küçük değil 18 cm ama hafif claw tuttuğumdan alışamayacağım gibi geliyor Razer'e. G300s boyutlarında kablolu/kablosuz fare önerisi verebilir misiniz? Kablosuz olursa Razer gibi şarjlı olmasını tercih ederim. Bütçe 500-1500 TL.

Rival 3 Wireless.

Rival 3 Wireless.
Rival 3 önermek için mouse'dan anlamamak lazım.

Rival 3 önermek için mouse'dan anlamamak lazım.

hocam zaten da v2 pro kullandığımı belirttim büyük geldi o yüzden g300s boyutlarında iyi bir mouse bakıyorum

Hocam ozaman darmoshark alınır biraz daha küçük bir mouse aynı boyutta sayılırlar ama yapı farkı farklı olduğu için kullanması daha kolay.
ya v2 pro yu çok beğendim elime de küçük gelmedi de alışamam diye korkuyorum, darmoshark alırsam da aynısı olur muhtemelen uzunlukları aynı

Rival 3 önermek için Mouse'dan anlamamak lazım.

Hocam Rival 3'ü kendim kullanıyorum çok memnunum o yüzden önerdim, kullanmadığın fareyi öneremezsin.

Hocam Rival 3'ü kendim kullanıyorum çok memnunum o yüzden önerdim, kullanmadığın fareyi öneremezsin.
hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz? hiç takılma oluyor mu, kablosuzda en çok korktuğum şey drop yemesi o yüzden şarjlı arıyorum fakat attığınız pilli galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı