![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Bu fiyat aralığında mouse alacağım. Claw tutuş şekline sahibim. Elim orta büyüklükte.
Pro modelini alıp iade etmiştim
Hayır sorunlu üründü bal gibi de yaptılar. Bu arada 5-6 ay önce yaşanan bi olay.Aula SC680 bakabilirsin.
Wraith'in kendi urunleri haricinde iade edemezsin. Onu nasıl yaptiniz?
Hayır sorunlu üründü bal gibi de yaptılar.
Benimki sıkıntılıydı baya o yüzden r1den çekiniyorum eweadn s9 hakkında bilgin varmı acaba?Elindeki ürün problemliydi o zaman, ben R1 SE Plus tuttum fakat anlattigin gibi değildi.
Benimki sıkıntılıydı bayağı o yüzden r1'den çekiniyorum eweadn S9 hakkında bilgin var mı acaba?
Düz s9da pan1080 var. R1 için şuan wraith de iyzico kampanyası var mı biliyor musun ?Duz S9 mcu olarak iyi degil diye biliyorum. S9 Pro belki alinabilir, bilgim yok. Cekinmen icin bir sebep yok sana sorunlu ürün gelmis dumduz, illa yok dersen SC680 bakabilirsin dedigim gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.