Linkteki mouse pad küçük değilki zaten.
Bütçem 1000-1500 arası.
480x400x4 ölçülerinde istiyorum. Genellikle Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Bunu dusunuyorum önerilerinizi beklerim.
Bütçem 1000-1500 arası.
480x400x4 ölçülerinde istiyorum. Genellikle Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Bunu dusunuyorum önerilerinizi beklerim.
Bütçe artarsa.![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
![]()
ESPTiger Tang Dao SR Mousepad
Kısa TTK oyunlarında bilek ayarlamalarını kolaylaştırır ve nişan alırken daha iyi duraksama ve stabilite sağlar.wraithesports.com
![]()
Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad
wraithesports.com
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
Bu daha iyi bir seçenek özellikle Speed seviyorsan FPS oyunlarında ciddi fark gösteriyor.
Speed daha hızlı kayar eğer daha önce speed mouse pad kullanmadıysanız kontrol etmeniz zor olabilir, hybrid daha kontrollü bir mousepad,bence hybrid alın.(yüzeyi biraz pürüzlü ama kullandıkça o pürüz hissi azalıyor ve rahatsız etmiyor).Hocam Pro ile normalin farkı nedir? Bir de hybrid ne oluyor Speed hangisini almam gerekiyor speedmi hybrid mi?
Hocam bunu alıca o zaman bir de hybrid ile Speed arasında ne fark var hangisini almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.