1.500 TL'ye klavye ve mouse tavsiyesi

Bütçe
1700

380054

Hectopat
Arkadaşlar ikisine 1.5k bütçe ayırabilirim. Mouse olarak DeathAdder essenital almayı çok istiyorum ( 620TL ). Klavye ışıklı olsa yeter RGB önemli değil ve Switch olarak da sessiz ve yumuşak olsa iyi olur fazla anlamıyorum Switch'lerden. Bütçeyi 200-300 daha esnetebilirim değecekse. Ve %60 klavye istemiyorum.

Klavye olarak mekanik tercih etmeyin derim, üstelik %60 istemiyorsunuz.Bu da demek oluyor ki bütçenize göre Gamepower, Rampage tarzı markalar tercih etmek zorundasınız ki hiç tavsiye etmem.Bu aklınızda bulunsun.104 tuşlu bir Rampage klavye almak yerine %60 boyutunda Royal Kludge veya Redragon gibi bir marka tercih etmek veya Razer ve Steelseries gibi markaların membran klavyesini satın almak daha mantıklı ve uzun ömürlü olacaktır.

Bir şey daha sormak istiyorum, genelde ne tarz oyunlar oynarsınız, elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir?

Bütçe yeterse Steelseries, yetmezse Razer tercih edin. Ayrıca mekanik değil ürünler. O fiyata kaliteli bir tam boy veya TKL mekanik klavye bulamazsınız.

%60 almazsanız ya membran almak zorundasınız ya da çok dandik bir mekanik almanız gerek. Fare olarak da DA Essential çok eski ve problemli bir fare. Fareden biraz bütçe kısıp klavyeye yüklenebilirsiniz.
Klavyenin biraz yay sesi yapması olası ama çok büyük problem oluşturmaz.

Hocam elim büyük. Dk61e'ye içim ısınmaya başladı aslında. Zaten çok uzun süre laptop klavyesi kullandım aynı boyutta olması benim için sorun olmaz herhalde. Hocam hikayeli oyunlar ve fps oyunları.

Hocam elim büyük. Dk61e'ye içim ısınmaya başladı aslında. Zaten çok uzun süre laptop klavyesi kullandım aynı boyutta olması benim için sorun olmaz herhalde. Hocam hikayeli oyunlar ve fps oyunları.
Yorumlarını güzelce inceleyin, kafanıza yatarsa denemekten zarar gelmez.Klavye aldınız diyelim geriye kaç TL paranız kalıyor?

Hocam 600 civarı birşey kalıyor.
Bana kalırsa mouse klavyeden daha önemli, özellikle rekabetçi oyunlarda.Aşağıya bir link bırakacağım, klavye 730₺.Geriye 770₺ kalıyor.Bu fiyata sensörü en iyi olan model Hyperx Pulsefire Fps Pro modeli.Tek eksisi biraz ağır, 130g ağırlığında.Boyutu da elinize uyum sağlayacaktır eminim.Fare 757₺.Bence bu iki modeli alabilirsiniz.
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…