Merhaba ben https://amzn.eu/d/6EGJgkf bu fareyi almayı düşünüyorum fakat gümrükten geçer mi diye korkuyorum. Açıkçası sonradan uğraşmak istemiyorum sizce gümrükten geçer mi ya da önerebileceğiniz mouse var mıdır? (kablosuz olursa iyi olur )
Kargo dahil diye biliyorum hocam öyle diyorlardi forumda.Eki Görüntüle 2297040
Yani bugünkü kura göre geçer gibi duruyor. Ürünün ham datış fiyatı üzerinden belirleniyor 30 Euro limit. Kargo vs buna dahil değil.
![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Ben bunu aldım ve gayet memnunum. Connect Game de çok olumsuz yorumlar alsa da aradığım desteği sundular.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.