Merhaba, kendim için numpadsiz bir klavye bakıyorum. Bütçe 1500TL çok az daha çıkabilir fakat çıkmamasını tercih ederim. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Klavyenin Türkçe olması biraz önemli benim için
Kemove K68 ya da K61. %60 TR Klavye bulmak imkansız gibi bir şey. TR olmaması zaten çok sorun değil. TR harfleri yazabiliyorsunuz. Ben de şu anda UK Layout klavye kullanıyorum. Arkadaşlarıma da aldırdım. Hiç zorlanmadılar alışma sürecinde.
Kemove K68 ya da k61. %60 TR klavye bulmak imkansız gibi bir şey. TR olmaması zaten çok sorun değil. TR harfleri yazabiliyorsunuz. Ben de şu anda UK layout klavye kullanıyorum. Arkadaşlarıma da aldırdım. Hiç zorlanmadılar alışma sürecinde.
XPG Summoner zorunluluktan önerilen bir klavye. Yazılımsal sorunu ve yay sesi sorunu (Olma ihtimali) var. K68 çok çok daha kalitelidir. Yellow veya Red switch tercih edin.
XPG Summoner zorunluluktan önerilen bir klavye. Yazılımsal sorunu ve yay sesi sorunu (Olma ihtimali) var. K68 çok çok daha kalitelidir. Yellow veya Red switch tercih edin.