1.500TL civarı klavye ve mouse önerisi

Bütçe
1500

Kageiz

Hectopat
Daha fazla  
Arada CS falan atmak için klavye ve mouse ariyorum. Klavye %60 olursa daha iyi olur bende zaten %100 klavye var kücük ve rahat bir klavye mouse ariyorum. Halihazırda indirimler devam ederken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada CS falan atmak için klavye ve mouse ariyorum. Klavye %60 olursa daha iyi olur bende zaten %100 klavye var kücük ve rahat bir klavye mouse ariyorum. Halihazırda indirimler devam ederken.

Mouse Aigo GM80 Plus ya da Fevell alınabilir. Klavye %100 olarak Machenike K1 var. %60 bütçede uyan varsa diğer arkadaşlar önerir.

İkisinden birine ihtiyacınız yoksa bu bütçede iki ürün değil tek bir ürün öneririm doğrusu.

İkisinden birine ihtiyacınız yoksa bu bütçede iki ürün değil tek bir ürün öneririm doğrusu.

Çok da profesyonel şeyler lazım olmadığı için fiyatı az tuttum cok bilgisayar oynayan biri değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…