Tolgahan Özgür Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #21 Silinen üye dedi: Urfa' da yaşıyor. Genişletmek için tıkla... İlginç urfaya gidip istanbula neden gelmiyor acaba doğru düzgün klavye bulamadım gk65 hoşuma gitti onu da alamıyorum teşekkür ettim hocam
Silinen üye dedi: Urfa' da yaşıyor. Genişletmek için tıkla... İlginç urfaya gidip istanbula neden gelmiyor acaba doğru düzgün klavye bulamadım gk65 hoşuma gitti onu da alamıyorum teşekkür ettim hocam
D debuggeralgo Picopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #22 kxy dedi: Hepsi sesli hocam K617 az da olsa daha sessiz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... wreksia dedi: Red switch K617 ondan sessizdir. Blue modelide var ama. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
kxy dedi: Hepsi sesli hocam K617 az da olsa daha sessiz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... wreksia dedi: Red switch K617 ondan sessizdir. Blue modelide var ama. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.