B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 6 Eylül 2020 #41 Bu ne? Technopat şaka şubesi müdürü mü ? YHA konularına benzemiş.
Ricardo Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 531 Çözümler 6 Yer Aja 6 Eylül 2020 #42 Buna cidden bu forumda gülecek insan olacağını mı düşündünüz?
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #43 The King Of Bruh dedi: En azından mizahla ilhili bur konum var. Öyle bir konum olmasına rağmen eleştiriyorum. Sende oda yok. Maximum YHA vardır. Genişletmek için tıkla... vermillionp2 dedi: Blog açmadım bile, açtığın konuya ''Mizah'' demen ayrıca komik. Genişletmek için tıkla... Evet, konuya "komik değil"mizah değil" diyeyimde kendimi havalı zanneden bir ergen olayım.
The King Of Bruh dedi: En azından mizahla ilhili bur konum var. Öyle bir konum olmasına rağmen eleştiriyorum. Sende oda yok. Maximum YHA vardır. Genişletmek için tıkla... vermillionp2 dedi: Blog açmadım bile, açtığın konuya ''Mizah'' demen ayrıca komik. Genişletmek için tıkla... Evet, konuya "komik değil"mizah değil" diyeyimde kendimi havalı zanneden bir ergen olayım.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 6 Eylül 2020 #44 Terolayt ne ya.
FISTIK SARMA Decipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 988 Yer Pastane Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #45 Geronix dedi: 1.5 TL'ye "gerçek" sistem bulursan bana da haber ver. . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. elde beleşede bulabilirsin.
Geronix dedi: 1.5 TL'ye "gerçek" sistem bulursan bana da haber ver. . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. elde beleşede bulabilirsin.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 7 Eylül 2020 #46