1.6 milyon TL'ye aile araba önerisi

CanKT0

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar başlıkta belirttiğim gibi aile arabası bakıyoruz. Bütçemiz 1.6 milyon TL lakin 1.7 civarını zorlarsak çıkarabiliriz. Genel olarak günlük kullanım yapan bir aile değiliz. Yılda 2-3 kez uzun yol ve ayda 5-6 şehir içi dışında araba pek kullanmıyoruz. Kriterlerimizin başında az yakması (ortalama 5-6 litreyi geçmemesi) var. Minimum 450 litrelik bir bagaj hacmi ve mümkünse 2018 üstü bir model arıyoruz. Yakıt konusunda ilk tercihimiz dizel olur lakin hibrit benzinli ve elektrikli araçlara da karşı değiliz. TOGG kredi ile alınabilir bir model ancak şahsi olarak sıcak bakamıyorum ama artıları ile öneri gelirse düşünebiliriz. Kısaca yukarıdaki kriterlere uygun Sedan-SUV araç tavsiyelerinizi bekliyorum.

Skoda Octavia sıfırı 1.7 küsürlerdeydi en son, fiyatını son kuruşuna kadar hak edecektir, genişlik olarak da direkt rakipsiz zaten. Hafif hibrit aktarma sistemi var.
Elektrikli macerasına girerim diyorsanız da TOGG şu an hem 800 sıfır faiz hem de 1 yıllık şarj kartı hediye kampanyalarıyla makul bir seçenek, onun haricinde de EV6 ya da Ioniq 5 genel kalite olarak iyi araçlardır, MTV'leri de TOGG'dan düşük.

Butceniz biraz daha yukselebilirse kesinlikle arkadan itisli Tesla oneririm ama oraya kadar olmaz derseniz Octavia tarafindayim bende, bayii indirimi ile 1.7 civarina duserler diye dusunuyorum.

Merhabalar, hemen hemen aynı bütçeyle bende araç bakıyorum bir süredir. 4 kişilik bir aileyiz. Sıfır fiyatlar gereksiz uçuk, onun yerine 8-10 binde 2022-2023 Skoda Karoq (dizel yada benzin) veya Seat Ateca (1.5 TSI) modellerine bir göz atmanızı öneririm. Sıfır olarak 2024 full SsanYong Korando da güzel, onuda inceleyebilirsiniz. İkinci eli nispeten düşük ama Kia Ceed SW de çok çok güzel araçtır.

Fazla km yapmıyorsunuz bence yeni tip benzinli motorların dizelden farkı yok, eskisi gibi değil yakıtlar tabi düzgün kullanırsanız. Geçen hafta sonu 1.5 tsi Ateca ile gidiş dönüş ortalama 280km yaptım tüketim değeri gidişte 5.2lt dönüşte 5.4lt idi. Dizel araçlarda da farklı bi değer olmuyor yani.

Hocam ICE tabanlı elektrikli şahsen çok tavsiye etmem ben, yani ilk zamanlarında çok fiyat avantajları vardı ama şimdi çok da farkları yok, hatta MG4 tarzı araçları hesaba katarsak aynı fiyattalar. Kabin konforu, menzil ve iç/bagaj hacmi ICE tabanlılarda biraz daha düşük oluyor genelde.

Ben deneyime dayalı söylemiştim ama haklı olabilirsiniz bilmiyorum. Akrabamda yeni C4'ün dizeli var. Şirket aracı da elektriklisi. Genişlik konusunda bariz bir fark görmedim.

Ben deneyime dayalı söylemiştim ama haklı olabilirsiniz bilmiyorum. Akrabamda yeni C4'ün dizeli var. Şirket aracı da elektriklisi. Genişlik konusunda bariz bir fark görmedim.
Arka bagajdan biraz yiyebiliyor hocam özellikle HB araçlarda motor aksamdan dolayı, bir de oturma pozisyonunu biraz etkiliyor. Batarya paketi aracın altında olduğu için batarya iç mekan zemininin yükselmesine sebep oluyor, hafif daha bacak kırık oturuyorsunuz. Bir de frunk olmuyor ama o pek önemli bir şey değil Yani çok minimalist farklar ama genel olarak içten yanmalıya göre gerek şasi gerek yürüyeni olarak tasarlandığı için bir tık dezavantajı olabiliyor. Uygun fiyatta alınır ama aynı fiyatta temelden elektrikliye yönelmek daha iyi olur, TOGG da şu anlık kredi kampanyasıyla hepsinin fiyatını dama atıyor

Eski arabamız da 2013 Skoda Octavia idi. Aslında 21-22 model prestige paket baktık ama bilmiyorum emin olamadık. Sıfırı 1.7 milyon demişsiniz ama giriş seviyesi paket sanırım. Onun dışında TOGG gerçekten kampanyası ile makul duruyor. Cift motorlu versiyonu mtvsi yüksek zaten ama tek motorlusu güzel gibi duruyor. Tek motorlusu da üzer mi bilmiyorum. Öyle performans beklentimiz yok zaten.

Butceniz biraz daha yukselebilirse kesinlikle arkadan itisli Tesla oneririm ama oraya kadar olmaz derseniz Octavia tarafindayim bende, bayii indirimi ile 1.7 civarina duserler diye dusunuyorum.

Tesla'yı ben de istiyorum ama ailem biraz içini bos buluyor. Yoksa yazılımı ve fiyatı ile bence de mantıklı.

Hocam Tesla ve Citroën şahsen benim de değerlendirdiğim arabalardan lakin ailem biraz uzak bakıyor bu arabalara. Babam biraz alman veya Japon dışındaki markalara ön yargılı

Hocam Teslaya butce cikiyorsa bence arac olarak o fiyatta alinanlarin en iyisi ama tabii begenmediginiz araci da almayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…