1.6 Peugeot 306'ya Stage 1 yazılım atılır mı?

jestere1231231

Kilopat
Merhaba PEJO 306 1.6 aracım var. Stage 1 yazılım atmak istiyorum. Bu konularda pek bilgim yok o yüzden size sormak istedim. Bu arabalara yazılım atılıyor mu?

Hocam atılır atılmasına ama önermem yazılımlı araçların motoru hızlı yıpranır 5 yıl ömrü olan parça 2 senede bozulur.

Yazılım sadece Turbo'yla alakalı bir şey değil hocam. Yakıt hava karışımından tutun kaç bin devirde ne kadar yakıt gönderileceğine kadar A'dan Z'ye her şeyi değiştirebiliyorsunuz.

Bu kanıya nasıl vardın?

Hocam ne zaman sanayiye gitsem en az 3 adet yazılımlı motor patlatmış Opel Corsa C görüyorum sadece bu da değil arkadaşımın Alfa Romeo'su sıfırdı o zamanlar yazılımdan sonra Turbo sonrasında ise şanzıman arızalandı.

Hava filtresi ve bakımların aksatmamak o araba için en iyi şey. Çok heyecan arıyor ise etanol ilave edilebilir ama conta ya da üst kapak sorunu olabilir.

Yalnız çok tatlı araba

Yazılım sadece Turbo'yla alakalı bir şey değil hocam. Yakıt hava karışımından tutun kaç bin devirde ne kadar yakıt gönderileceğine kadar adan Z ye her şeyi değiştirebiliyorsunuz.

Üstün körü diyelim Turbo diyebiliriz. Atmosferik araçta en uç noktada 5-10HP'den fazla alamazsınız.

Üstün körü diyelim Turbo diyebiliriz. Atmosferik araçta en uç noktada 5-10HP'den fazla alamazsınız.
Tabii ki orası öyle. Turbolu araçlarda da kırma garantili maksimum 30 40 alırsınız.

Düzeltme: Kırma yanlış terim olmuş ama bir yerlerden patlak verme garantili diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…