Merhaba PEJO 306 1.6 aracım var. Stage 1 yazılım atmak istiyorum. Bu konularda pek bilgim yok o yüzden size sormak istedim. Bu arabalara yazılım atılıyor mu?
Atmosferik arabaya yazılım mantıken atamazsın. Yazılımın asıl amacı Turbo'yu daha fazla sıkıştırıp daha fazla güç almak iken aracınızda Turbo yok. Yapacağın tek şey hava filtresini değiştirmek olur o araçta.
Atmosferik arabaya yazılım mantıken atamazsın. Yazılımın asıl amacı Turbo'yu daha fazla sıkıştırıp daha fazla güç almak iken aracınızda Turbo yok. Yapacağın tek şey hava filtresini değiştirmek olur o araçta.
Yazılım sadece Turbo'yla alakalı bir şey değil hocam. Yakıt hava karışımından tutun kaç bin devirde ne kadar yakıt gönderileceğine kadar A'dan Z'ye her şeyi değiştirebiliyorsunuz.
Hocam ne zaman sanayiye gitsem en az 3 adet yazılımlı motor patlatmış Opel Corsa C görüyorum sadece bu da değil arkadaşımın Alfa Romeo'su sıfırdı o zamanlar yazılımdan sonra Turbo sonrasında ise şanzıman arızalandı.
Hava filtresi ve bakımların aksatmamak o araba için en iyi şey. Çok heyecan arıyor ise etanol ilave edilebilir ama conta ya da üst kapak sorunu olabilir.
Yazılım sadece Turbo'yla alakalı bir şey değil hocam. Yakıt hava karışımından tutun kaç bin devirde ne kadar yakıt gönderileceğine kadar adan Z ye her şeyi değiştirebiliyorsunuz.